جمعه 12 دی 1404

اجتماعی وب‌گاه فرارو

اجتماعی وب‌گاه فرارو

منطقه 11 در قلب تهران یک محله استراتژیک در قرن اخیر بوده است. وجود بسیاری از مراکز رده بالای سیاسی کشور از جمله دفتر بیت رهبری، حسینیه امام خمینی، نهاد ریاست جمهوری، شورای عالی امنیت ملی و چندین نهاد مهم کشوری و لشکری اهمیت و حساسیت این محله را نشان می‌دهد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، این جزیره را ظرفیت کم‌نظیری برای توسعه تکنولوژی کشور دانست و گفت: مذاکره برای راه‌اندازی اینترنت پرسرعت بدون فیلتر به صورت کنترل شده در کیش آغاز شده و امیدواریم در آینده نزدیک به نتیجه برسد.

رییس گشت شب پلیس راهور تهران بزرگ، گفت: درخصوص تخلفات خودرو‌های سنگین در هنگام شب نیز بیش از 76 هزار فقره اعمال قانون صورت گرفته است.

فرماندار پلدختر، گفت: نیرو‌های واکنش سریع منابع طبیعی، محیط‌زیست، بسیج جامعه پزشکی و نیرو‌های محلی به منطقه دچار حریق اعزام شده‌اند.

فرمانده پلیس راه کندوان گفت: تردد در محور کندوان هم‌اکنون از دوراهی طویر ممنوع و پس از تخلیه بار ترافیکی از تهران به شمال یک‌طرفه خواهد شد.

در این گزارش مراحل مونتاژ یک ماشین مدل را که با 4055 قطعه ساخته می‌شود و قابلیت حرکت و کنترل از راه دور را دارد می‌بینید.

در این گزارش مراحل تولید کغی اتو در کارگاهی در پاکستان را می‌بینید.

در دهه 30 هجری خورشیدی، سالن پاریس در خیابان سعدی یکی از مهم‌ترین فروشگاه‌های عرضه پوشاک خارجی در تهران بود.

آیت‌الله عباس محفوظی در زمینه علوم عقلی نیز به تدریس کتب فلسفی، از جمله شرح منظومه سبزواری پرداخت. همچنین وی کتابی در زمینه ولایت فقیه نگاشته است و کتابهای بسیاری از ایشان نیز در دست چاپ است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، گفت: موضوع دیگر اینکه انسولین نوومیکس که تأمین آن‌ها با چالش‌هایی همراه است در حال حاضر بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو کشور در داروخانه‌های شبانه‌روزی عرضه می‌شوند.

سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرم آباد، گفت: در این حادثه طبقه دوم یک ساختمان مسکونی دو طبقه دچار انفجار و بخش عمده ساختمان تخریب شده بود که با حضور آتش‌نشانان محل حادثه امن شد.

لحظه‌های دیدنی از توپ بازی و بازیگوشی خرس قطبی را در باغ وحش می‌بینیم.

بخشدار رحمت‌آباد از پیدا شدن پیکر بی‌جان دختربچه گمشده سه و نیم ساله در بیابان، خبر داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از ورود نخستین موج پاییزی بارش‌ها به کشور، خبر داد.

امروز (پنجشنبه) شاخص کیفی هوای کلان‌شهر اصفهان با میانگین 146 در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: تا امروز، سازمان هواشناسی در هیچ سانحه هوایی که شرایط بد جوی از عوامل ایجاد بروز سانحه بوده، کوتاهی یا قصوری نداشته است.