جمعه 30 مرداد 1405

اجتماعی وب‌گاه فرارو

اجتماعی وب‌گاه فرارو

مهدی مسکنی گفت: مبلغ علی‌الحساب متناسب‌سازی امشب به حساب بازنشستگان کشوری واریز می‌شود.

دستگاه‌های احراز هویت در همه شعبه‌های اخذ رای به وزارت کشور و شورای نگهبان متصل شد.

یک سارق حرفه‌ای با پابند الکترونیکی حین سرقت بازداشت شد.

اداره کل هواشناسی استان تهران از تداوم رگبار و رعد و برق همچنین وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در استان خبر داد.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از هشدار پابند الکترونیکی سارق حرفه‌ای خودروهای لوکس خارجی و دستگیری متهم هنگام سرقت خبر داد.

مدیرعامل هلال احمر مازندران از افزایش مفقودی‌های سیل سوادکوه به 5 نفر خبر داد.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از برخورد قاطع پلیس با سازندگان ویدیو توهین به سرباز در فضای مجازی خبر داد و گفت: «افرادی که خود را شاخ مجازی می‌نامند، اخیراً در ویدیویی اقدام به توهین و تمسخر سربازان و گویش زیبای ترکی کرده بودند که همه عوامل ساخت این ویدیو شناسایی و احضار و صفحه آن‌ها نیز مسدود شد.»

رئیس پلیس آگاهی استان مازندران از دستگیری قاتلی را که در پی درگیری و نزاع خیابانی، پسر 17ساله‌ای را در شهر ساری به قتل رسانده بود، خبر داد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور درخصوص سیل سوادکوه و مسدود شدن جاده فیروزکوه گفت: آواربرداری 3 روز طول می‌کشد و عجله ما برای آواربرداری این است که مردم محلی بتوانند رأی بدهند، اما مسافران دیگر استان‌ها حق تردد نخواهند داشت.

معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به حفاظت از یوزپلنگ آسیایی گفت: «خریداری مراتع منطقه حفاظتی توران برای کمک به بقای نسل یوز ایرانی هزینه‌بر است و از سوی دیگر، همه دامداران مراتع خود را نمی‌فروشند.»

سخنگوی اورژانس مازندران گفت: ریزش سنگ بر روی خودروی عبوری در محور کندوان 3 مصدوم بر جای گذاشت.

آخرین روز از برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌ها در تلویزیون به دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری اختصاص خواهد داشت و بدین ترتیب برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌ها با این دو برنامه در تلویزیون به پایان می‌رسد.

فرمانده انتظامی دامغان از دستگیری سارق منزل و اماکن خصوصی با 12 فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.

رئیس اداره محیط زیست نظرآباد گفت: «2 قطعه پرنده زینتی طاووس در یکی از باغ‌های این شهرستان زنده‌گیری شده و به مرکز نگهداری پرندگان استان البرز انتقال یافتند.»

مرد خیاطی که در یکی از ساختمان‌های جنوب تهران مرتکب جنایتی هولناک شده بود، با هوشیاری کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت دستگیر شد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: «الگوی شهریه سالتحصیلی 1404-1403 در تاریخ 3 اردیبهشت امسال براساس ماده‌های 15 و 16 قانون تأسیس مدارس غیردولتی به استان‌ها ابلاغ شد.»