چهارشنبه 4 شهریور 1405

اجتماعی وب‌گاه فرارو

اجتماعی وب‌گاه فرارو

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: ساعات کارت ادارات در فاصله 15 خرداد تا 15 شهریور از ساعت 6 صبح تا 13 خواهد بود.

در حالی که برخی مسئولان بهداشت و درمان چالوس استعفای دست جمعی 20 پرستار بیمارستان آیت الله طالقانی چالوس را تکذیب کردند، فرماندار چالوس گفت که خبر استعفای پرستاران را تکذیب نمی‌کند.

رئیس شورای شهر تهران گفت: ما در کشور شاهد تعداد زیادی از ساختمان‌های فرسوده هستیم و با این شکل، خطر زلزله بیخ گوشمان است و چنانچه زلزله‌ای رخ دهد بسیاری از این ساختمان‌ها فرو می‌ریزند و باید این ساختمان‌ها نوسازی شوند.

شرکت «کوروش کمپانی» که مدعی شده بود گوشی تلفن همراه آیفون را که بین 35 تا 40 میلیون تومان در بازار داد و ستد می‌شد از طریق حذف واسطه‌ها با قیمت 20 میلیون تومان به دست مصرف‌کننده می‌رساند، اما این شرکت به یکباره تعطیل و مالک آن متواری شد و در این میان، بیش از پنج هزار مالباخته، سردرگم و مبهوت برای احقاق حقوق خود به تکاپو افتادند.

نماینده نجف‌آباد در مجلس با بیان اینکه قانون کاهش دوره سربازی و تعیین تکلیف مشمولان غایب باید حداکثر تا شهریور ماه اجرایی شود، گفت: آیین‌نامه‌های اجرایی این طرح باید تدوین شود تا در نیمه اول سال جاری (1403) اجرایی شود.

زمان ثبت سفارش و خرید اینترنتی کتاب‌های درسی سال تحصیلی 1404-1403 برای پایه‌ها و رشته‌های تحصیلی اعلام شد که بر اساس آن ثبت‌نام‌ها برای پایه‌های دوم تا ششم ابتدایی، هشتم، نهم، یازدهم و دوازدهم از سه شنبه 28 فروردین، و همچنین پایه‌های ورودی مقاطع تحصیلی (اول ابتدایی، هفتم و دهم) نیز از دهم تیرماه آغاز می‌شود.

چند سالیست که شاهد نوسانات تراز آب دریای خزر هستیم و این مساله نگرانی‌هایی را بابت خشک شدن آن ایجاد کرده، اما کارشناسان معتقدند این نوسانات جزو رژیم طبیعی خزر است.

به گفته مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه مصرف قرص برنج توسط انسان در مدت سه تا چهار ساعت سیستم تنفسی و قلب را دچار اختلال می‌کند و فرد مرگی دردناک و سخت را تجربه خواهد کرد. طبق اعلام او، در 9 ماهه نخست سال گذشته 49 کرمانشاهی به واسطه مسمومیت با این قرص جان خود را از دست داده‌اند.

سید جلال ملکی، درباره جزئیات این حادثه گفت: در ساعت 18:04 عصر روز گذشته، یک مورد حادثه سقوط در چاه به آدرس شهرک ولیعصر خیابان عمرانی به سامانه 125 سازمان آتش‌نشانی اطلاع داده شد و درپی آن ستاد فرماندهی آتش‌نشانان دو ایستگاه را به محل حادثه اعزام کرد.

در شرایطی که پیش‌تر و در برخی از خبرها اعلام شده بود که افزایش مبلغ جرائم راهنمایی و رانندگی از 25 فروردین‌ماه اجرایی خواهد شد، پیگیری‌ها حاکی از آن است که تاکنون افزایش مبلغ جرائم به پلیس راهور ابلاغ نشده و همچنان رقم جریمه‌های رانندگی، همان مبالغ قبلی است.

حسین اسدالهی، دبیر کمیته شیر مدارس، درباره روند توزیع شیر در مدارس با آغاز سال جدید اظهار کرد: «وزارت آموزش و پرورش از 23 مهر 1402 آماده توزیع شیر در مدارس بود، اما روال کار تا آبان ماه به طول انجامید و دلیل آن، آماده نبودن شرکت‌های لبنی بود.»

معاون پیشگیری و کاهش خطر سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: شناسنامه ایمنی بیمارستان‌ها در خرداد 1403 کامل می‌شود چرا که گام اول شناسایی خطر است، به همین دلیل باید نوید داد که این شناسنامه برای 181 بیمارستان در سال آینده کامل می‌شود.

بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور سازمان راهداری در زمان حاضر در محور هراز مسیر (شمال به جنوب) محدوده شنگلده و حدفاصل رینه تا لاسم، محور قدیم بومهن تهران و آزادراه پردیس تهران محدوده جاجرود، آزادراه قزوین کرج حدفاصل حصارک تا پل کلاک و آزادراه کرج قزوین حدفاصل مهرویلا تا گلشهر ترافیک سنگین است.

شهاب الدین مشایی، معاون درمان دانشکده علوم پزشکی چابهار، اظهار داشت: آخرین مجروح حادثه تروریستی اخیر چابهار که تحت عمل جراحی قرار گرفته بود، صبح امروز از بیمارستان امام علی (ع) مرخص شد.

شبکه شاد اعلام کرد: «هرگونه پیام برای دریافت نام و نام‌خانوادگی و شماره تلفن‌همراه مخاطبان، کلاهبرداری و از سوی افراد متخلف است.»