یک‌شنبه 8 شهریور 1405

اجتماعی وب‌گاه فرارو

اجتماعی وب‌گاه فرارو

از ابتدای سال جاری تاکنون میانگین کیفیت هوای تهران 10 روز پاک، 228 روز قابل قبول، 105 روز ناسالم برای گروه‌های حساس و 12 روز ناسالم بوده است.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از بیش از 10 میلیون بار جریمه شدن تهرانی‌ها طی 11 ماه سپری‌شده از سال 1402 خبر داد.

سازمان هواشناسی برای برخی از استان‌ها هشدار زردرنگ صادر کرد.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور از بهره‌برداری آزادراه منجیل رودبار طی روز دوشنبه با حضور رئیس‌جمهوری خبر داد.

آزاده کیوانی، دانش‌آموخته دانشگاه صنعتی شریف، در راستای توسعه روش‌های کاربرد هوش مصنوعی از آموزش تا پژوهش موفق به کسب جایزه سالانه انجمن فیزیک آمریکا شد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پیک نوروزی نداریم، گفت: «چارچوب برنامه‌های نوروزی را مشخص کرده و به استان‌ها اعلام کردیم.»

بقایای یک شمشیر وایکینگی از رودخانه‌ای در بریتانیا بیرون کشیده شد.

پرداخت مستمری و حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا (بیستم اسفندماه) آغاز خواهد شد و تا بیست و هفتم ماه جاری ادامه دارد.

از نظر آماری و فراوانی زمین‌لرزه‌های به ثبت رسیده در کشور، بیشترین زمین لرزه‌ها در سال 1402 در خراسان رضوی با 674 زمین‌لرزه و کمترین زلزله‌ها در استان زنجان با صفر زمین لرزه در امسال به وقوع پیوسته است.

«آقا شرمنده پول نقد ندارم» و «آقا حلال کن پولم کم بود» و داستان پول خردی که همیشه دغدغه راننده و مسافران هنگام سوار شدن به تاکسی خطی و گردشی در اکثر شهر‌های کشور از جمله پایتخت است.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از امکان ویزیت و درمان رایگان دندانپزشکی برای کودکان کار و خیابان خبر داد.

شهردار منطقه 12 گفت: «به‌منظور ارج نهادن به زحمات بی‌دریغ دکتر حسابی، دانشمند معاصر و احیای خانه‌های تاریخی، مرمت خانه دکتر حسابی در منطقه 12 در دستور کار قرار گرفت.»

مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان درخصوص خبر ضرب و شتم دانش‌آموزان زاهدانی توضیح داد.

ساعت کاری میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران از سوی سازمان مدیریت میادین در تعطیلات عید نوروز و ماه مبارک رمضان اعلام شد.

دادستان کرمان از دستگیری عوامل شبکه حرفه‌ای جعل مدارک تحصیلی در استان کرمان خبر داد.

در آستانه نوروز، تقریبا هیچ بلیتی برای مقاصد محبوب گردشگری موجود نیست و اگر از یک ماه پیش برای سفر خود برنامه‌ریزی نکرده و بلیت نخریده باشید، باید با سفر در ایام نوروز خداحافظی کنید.