سه‌شنبه 10 شهریور 1405

اجتماعی وب‌گاه فرارو

اجتماعی وب‌گاه فرارو

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو از افتتاح دو هتل 4 و5 ستاره در ماکو تا عید 1403 خبر داد و گفت: یک شرکت هوایی طبق تفاهمنامه قرار است دو هزار میلیارد دلار در ماکو سرمایه گذاری کند.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (اول اسفندماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.

پیش‌بینی تکامل ویروس کرونا و زیرمجموعه‌های آن دشوار است، اما مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های امریکا (CDC) تخمین می‌زند که موارد ابتلا به JN.1 تا پایان زمستان، رقم قابل توجهی خواهد بود. هم‌چنین به گفته این سازمان، هیچ مدرکی مبنی بر اینکه JN.1 باعث بیماری در سطوح شدیدتر می‌شود وجود ندارد، اما گسترش و انتشار سریع آن نشان می‌دهد که نسبت به سایر واریانت‌های در گردش، هم پتانسیل انتقال...

مدیر کل دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال: در پاییز 1402 نرخ بیکاری فارغ‌التحصلان 11.4 بوده است.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از راه‌اندازی رصدخانه مهاجرت نخبگان در این نهاد تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: این رصدخانه قرار نیست تنها در زمینه مهاجرت فعالیت کند، بلکه در حوزه‌های جامع مرتبط با نخبگان، چون بررسی داده‌های مربوط به مسکن، معیشت و بیمه نخبگان داده‌هایی را استخراج می‌کند.

کارشناس محیط‌زیست گفت: «دریاچه‌ی ارومیه یک دریاچه‌ی داخلی است و تمام حوزه‌ی آبی هم از داخل سرچشمه می‌گیرد. اگر دریاچه ارومیه به این وضعیت افتاده بخش عظیمی به سدسازی گسترده روی رودخانه‌ها و اینکه ورودی تمامی آب‌ها به دریاچه بسته شده است، باز می‌گردد.»

یک جامعه‌شناس می‌گوید: «تبلیغات همیشه انسان را به خود جذب می‌کند. جهان سرمایه‌داری جهان تبلیغ است. به لحاظ صنفی قشر جوان که امکان زیست متعادل در جامعه برای آن‌ها فراهم نیست و آدم‌های محتاطی هم نیستند در دام اینگونه تبلیغات می‌افتند. جوانان سودای این را دارند که با زحمت و هزینه‌ی کمتری چیزی را دریافت کنند.»

قائم‌مقام بنیاد ملی‌نخبگان از تفاهم با پلیس برای برخورد با دفاتر مهاجرتی و جلوگیری از مهاجرت سازمان‌یافته نخبگان خبر داد و گفت: «برخی مجموعه بیزینس یا کسب‌وکاری در حوزه مهاجرت راه انداخته‌اند و به‌طور مثال اگر مهاجرت به یک کشور برای یک فرد 10 هزار دلار هزینه دارد، این مجموعه‌ها با هزار یا دو هزار دلار این کار را انجام می‌دهند که یقیناً این دفاتر از یک سیستمی تأمین مالی می‌شوند.»

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت خواستار این بودیم که این اجازه را داشته باشیم که شروع سال تحصیلی برای دانش آموزان لزوما از ابتدای مهر نباشد، مجلس نیز با این موضوع موافقت کرده است.

جسد مرد 40 ساله و فرزند پنج ساله‌اش در یکی از روستا‌های بخش لاله‌زار شهرستان بردسیر توسط نیرو‌های امداد و نجات هلال احمر پیدا شد.

بسیاری از مردم در جوامع کوچک در سراسر جهان با وجود درآمد بسیار کم، رضایت از زندگی بالایی دارند. گزارش جدید یورونیوز این دیدگاه را به چالش می‌کشد که افراد، تنها در جوامع ثروتمند می‌توانند شاد باشند.

طبقه بندی باروری استان‌های کشور در سال 99 نشان می‌دهد 5 استان "گیلان"، "مازندران"، "البرز"، "سمنان" و "تهران"نرخ باروری کمتر از 1.3 و استان‌های "یزد"، "کرمانشاه"، "خوزستان"، "خراسان جنوبی" و "سیستان و بلوچستان" نرخ باروری بالاتر از 2.1 را دارند.

رئیس انستیتو پاستور ایران از شناسایی یک مورد ابتلا به سویه جدید کرونا موسوم به J.N.1 خبر داد و اظهار کرد: سویه غالب کرونا در جهان سویه‌ای جهش یافته به نام جی‌ان‌وان است که حدود 60 درصد در آمریکا شیوع دارد و در ایران نیز اولین مورد ابتلا به این سویه کرونا شناسایی شده است.

قائم مقام بنیاد ملی‌نخبگان از تفاهم با پلیس برای برخورد با دفاتر مهاجرتی و جلوگیری از مهاجرت سازمان یافته نخبگان خبر داد و گفت: برخی مجموعه بیزنس یا کسب و کاری در حوزه مهاجرت راه انداخته اند و به طور مثال اگر مهاجرت به یک کشور برای یک فرد 10 هزار دلار هزینه دارد این مجموعه‌ها با هزار یا دو هزار دلار این کار را انجام می‌دهند که یقیناً این دفاتر از یک سیستمی تأمین مالی می‌شوند.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور آخرین وضعیت لایحه کاهش ساعت کاری کارکنان دستگاه‌های اداری را تشریح و اعلام کرد: دوفوریت این لایحه در مجلس رای آورده و در کمیسیون اجتماعی نهایی شده و بین مجلس و دولت اختلاف نظری وجود ندارد و در اولین فرصت بعد از بازگشایی مجلس این موضوع را پیگیری می‌کنیم.

از لحظاتی قبل، مه گرفتگی و کاهش دید موجب لغو تمامی پرواز‌های ورودی و خروجی فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد شد.