یک‌شنبه 22 شهریور 1405

اجتماعی وب‌گاه فرارو

اجتماعی وب‌گاه فرارو

معمولا در کمتر از 24 ساعت مصرف قرص برنج منجر به مرگ می‌شود و حتی در صورتی که فرد قرص برنج را بخورد یا بوی آن را استشمام کند دچار مسمومیت خواهد شد و چنانچه سم از بدن وی خارج نشود مرگ فرد حتمی خواهد بود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان از محکومیت بیش از 96 میلیارد ریالی قاچاقچیان یک نگله موتور هواپیمایی ایرباس خبر داد.

وضعیت آموزش در مدارس شهرستان‌های استان تهران به جز فیروزکوه، دماوند، رودهن و رباط‌کریم، فردا سه‌شنبه 28 آذر ماه در دو نوبت صبح و عصر «غیرحضوری» است.

سازمان هواشناسی نسبت به افزایش آلودگی هوا در 10 کلانشهر هشدار داد و بر لزوم کاهش تردد غیرضروری و کنترل فعالیت‌های صنعتی مراکز انتشار آلاینده‌ها تاکید کرد.

رییس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از کشف بیش از یک میلیارد درهم تخلف ارزی و عدم ایفای تعهد، خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش ارز کشف شده را بیش از 468 میلیارد ریال برآورد کردند.

صبح امروز (دوشنبه) زمین لرزه‌ای به بزرگی 4.1 ریشتر در کاریز استان خراسان رضوی به وقوع پیوست.

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در پی اختلال در جایگاه‌های عرضه سوخت اعلام کرد اختلال فنی در بعضی از جایگاه‌های عرضه سوخت کشور ناشی از توطئه معاندان برای تحت‌الشعاع قرار دادن رفاه و آسایش مردم، تا اطلاع ثانوی عرضه فرآورده‌های نفتی در جایگاه‌های عرضه سوخت، به صورت آفلاین انجام خواهد شد.

رییس سازمان حج و زیارت با تاکید بر اینکه جابجایی اعزام کاروان‌های عمره مفره با هدف ارائه فرصت بیشتر به زائران برای آموزش و انجام برخی اقدامات اولیه تغییر یافت، گفت: بر همین اساس اولین کاروان زائران عمره مفره به جای 28 آذر در روز 13 دی ماه ایران را به مقصد عربستان ترک خواهند کرد.

دیوان عدالت اداری حکم بازگشت موقت به تحصیل 35 داوطلب مشکوک به تقلب کنکور را که اکثرا مرتبط با رشته‌های پزشکی هستند، یک شبه صادر کرد.

مدیر شرکت نفت منطقه خراسان شمالی از ایجاد اختلال در حدود نیمی از جایگاه‌های سوخت این استان، خبر داد.

رئیس سازمان سنجش در اعتراض به بازگشت به تحصیلِ داوطلبان شبهه‌دار کنکور از سمت خود استعفا کرد.

مدیرکل روابط عمومی استانداری تهران از برگزاری جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای استان خبر داد و گفت: نتایج اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست که در مقابل پمپ بنزین‌های دچار اخلال توقف نکنند.

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: اعضای هیات منصفه بعد از مجرم دانستن مدیر مسئول پایگاه خبری رکنا در پرونده مرحوم مهرجویی، مجدد وی را به علت انتشار خبر خلاف واقع در پرونده دارو‌های خاص مجرم شناخته است

معاون وزیر نفت: 60 درصد پمپ بنزین‌ها درگیر هستند / پمپ بنزین‌ها به تدریج به صورت دستی و آفلاین کار خود را ادامه می‌دهند.