جمعه 27 شهریور 1405

اجتماعی وب‌گاه فرارو

اجتماعی وب‌گاه فرارو

یک فوق تخصص جراحی پلاستیک می‌گوید: ما هم دنبال این هستیم که عمل‌های واقعی انجام شود، امروز سیل عظیمی از مراجعه کننده داریم که اصلاً نیاز به جراحی زیبایی ندارند. از هر 100 نفر مراجعه کننده 30 نفر آن‌ها به عمل نیاز دارند، 30 نفر دیگر واقعاً نیازی به عمل ندارند، اما به‌دلیل مسائلی مانند مد روز یا مواردی مانند چشم و هم‌چشمی خواستار عمل زیبایی بینی هستند.

وزیر بهداشت، گفت: توسعه کمی و کیفی خوبی در حوزه‌های خدمات سلامت انجام شده و عمده هدف ما پاسخگویی به نیاز جامعه و آمایش سلامت است.

رئیس هیات امناء ستاد دیه از زندانی بودن 2206 مرد ایرانی بابت «مهریه»، خبر داد.

متهم گفت: مقتول در کشور افغانستان همسرم را هدف آزار و اذیت قرار داده و پس از آن به صورت غیر مجاز به ایران متورای شد که در تعقیب وی به ایران آمدم و مخفیگاه وی را در تهران شناسایی کردم و در زمان مناسب مرتکب جنایت شدم.

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی بارش‌های فرانرمال از اوایل ماه جاری آغاز می‌شود، ضمن این‌که میزان بارندگی‌های کشور 20 درصد بیشتر از میانگین 30 ساله بوده است.

رئیس کل دادگستری استان قزوین با بیان اینکه در سال 1401 دوباره چندنفر از ایشان به جرم نشر اکاذیب شکایت کردند که یکی سپاه و دیگری آقای حاجی‌میری مالک شرکت مه‌نخ و فرنخ بود، گفت: علاوه بر این‌ها گزارش پلیس فتا هم بود و به همین خاطر آقای اسلامی‌صدر دوباره به اتهام نشر اکاذیب در فضای مجازی از طریق سامانه‌های رایانه‌ای تحت تعقیب کیفری قرار گرفت و این پرونده در شعبه 111 بدوی رسیدگی شد.

فولکس واگن بیتل (قورباغه‌ای) نخستین بار در سال 1938 و با نام فولکس واگن تیپ یک تولید شد.

دادستان قم 40 فقره سرقت و کیف قاپی، سرقت مسلحانه در شب با چاقو، سرقت موتورسیکلت، پولشویی و مساعدت درخلاصی متهم از محاکمه را از عناوین اتهامی این پرونده در کیفرخواست صادره عنوان کرد و بر ضرورت برخورد قضایی قاطع و مقابله با سارقان بالاخص سرقت از زوار و گردشگران خارجی در راستای بسط و ارتقای امنیت عمومی در شهر قم تأکید کرد.

رئیس کل دادگستری استان البرز به تشریح نحوه وقوع قتل و انگیزه آن‌ها توسط متهمین پرداخت و گفت: متهمان از قبل با متوفیان آشنایی داشته و متهم اصلی در برهه‌ای از زمان نیز باغبان ویلای مرحوم مهرجویی بوده است و به دلیل مسائل مالی و ادعای داشتن طلب 30 میلیونی از مرحوم کینه گرفته و با قصد و هدف انتقام دست به این جنایت زده است.

مرد جوان زمانی که فهمید شاگرد اخراجی مغازه‌اش باعث طلاق او و همسرش شده است با قمه به جانش افتاد و بعد هم خودروی او را سرقت کرد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور از افزایش 2 برابری جمعیت سالمند کشور طی 40 سال گذشته خبر داد.

سرهنگ رازقی با بیان اینکه توقف و تخلف پارک در پیاده‌رو حقوق شهروندی را نقض می‌کند، گفت: در چنین شرایطی عابران پیاده، سالمندان و کودکان، دانش آموزان، جانبازان، معلولان و دیگر افراد در تردد‌های خود به مشکل بر می‌خورند. در همین راستا نیز برابر قوانین و مقررات توقف در پیاده رو ممنوع است و 40 هزار تومان نیز جریمه برای آن درنظر گرفته شده است.

تهران از ابتدای سال 8 روز هوای پاک، 159 روز هوای قابل قبول، 44 روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و 5 روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است.

فروش خانه‌های قسطی در محله تهرانپارس تهران در سال 1342 آغاز شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر، در مناطقی از شمال غرب، سواحل شمالی، شمال خراسان شمالی و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران نیز ابرناکی و بارش پراکنده همراه با وزش باد و کاهش موقتی دما رخ می‌دهد.

زن 45 ساله گفت: بعد از مرگ «جعفر» من بخشی از منزلم را به نام «سیروس» سند زدم تا برای آینده اش سرمایه‌ای داشته باشد و همواره به فرزندانم تاکید می‌کردم که باید به حرف برادر بزرگ ترشان گوش کنند! با همه این محبت‌ها، اما او به هر بهانه‌ای به من ناسزا می‌گوید و گاهی نیز از سر غرور جوانی مشت و لگدهایش را نثارم می‌کند!