جمعه 30 مرداد 1405

اقتصادی وب‌گاه فرارو

اقتصادی وب‌گاه فرارو

بررسی آمار گمرک نشان می‌دهد در سال‌های اخیر حتی یک میلی‌لیتر هم آب معدنی از خارج وارد ایران نشده است.

حضور همه کارکنان در ساعات اداری از امروز مورخ 1400/7/24 الزامی است و ارائه خدمات کارکنان به صورت دورکاری منتفی خواهد بود.

طراحی نظام برتون وودز به گونه‌ای بود که کشور‌ها می‌توانستند دلار را طلا تبدیل کنند. از کشور‌ها خواسته نمی‌شد که این تبدیل را حتما انجام دهند بلکه فقط این تبدیل مجاز دانسته می‌شد. کشور‌ها می‌توانستند دلارشان را به طلا تبدیل نکنند و همان دلار را نگاه دارند. با همه اینها، هنوز بازار باز طلا وجود داشت.

در بودجه 1400 نیز برآورد عیدی کارکنان یک میلیون و 500 هزار تومان برآورد شده که ممکن است با تغییرات اعمال شده در هیات دولت رقمی بالاتر مصوب شود.

سخنگوی گمرک گفت: از اسفند سال 98 با شروع همه گیری بیماری کرونا، مرز زمینی ترکمنستان با ایران در اینچه برون استان گلستان بسته شد و بعد از 20 ماه صبح فردا با پذیرش کامیون‌های ایرانی فعالیت خود را از سر می‌گیرد.

بسیاری از جرائم و کلاهبرداری‌های اینترنتی و تلفنی با استفاده از سیم‌کارت‌های تلفن همراه سایر افراد انجام می‌شود، بنابراین کاربران نباید سیم کارت روشن و فعال خود را در اختیار دیگران قرار دهند

حاجی بابایی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: تاکنون بین دولت و مجلس برای تعیین میزان افزایش حقوق کارکنان دولت در سال آینده هماهنگی صورت نگرفته است. میزان افزایش حقوق در سال آینده بستگی به شاخص‌های کلان اقتصادی، وضع تورم و نوع درآمدها و هزینه‌ها در لایحه بودجه دارد.

پنج عضو جدید شورای عالی بورس روز چهارشنبه در جلسه هیات دولت به ریاست سید ابراهیم رئیسی انتخاب و معرفی شدند.

شرکت نتفلیکس اعلام کرده که همکاری سال گذشته این شرکت با صنعت فیلم و سریال کره جنوبی، در مجموع موجب تزریق 1.9 میلیارد دلار به اقتصاد این کشور شده است.

بانکداری دیجتیال هنوز مفهومی نو در صنعت بانکداری است. اما بانکداری دیجیتال چیست و چه مفاهیمی را در بر می‌گیرد؟ بانکداری دیجیتال رویکردی کامل در حوزه استراتژی و پذیرش یک راهبرد و مدلی جدید از بانکداری است که به بانکداری دیجیتال معروف شده است.

مدیرکل دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور گفت: با توجه به کمی بارش در دو سال گذشته در زمان حاضر حجم آب ذخیره‌شده در سد‌های کشور 19 میلیارد مترمکعب است. از این میزان آب فقط 9.5 میلیارد مترمکعب قابل استفاده است که این میزان آب، تنها اندازه مصرف فصل پاییز است.

بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، اپراتور‌های جایگاه‌ها نباید مبلغی اضافه بر مبلغ سوخت را مطالبه کنند، مگر اینکه خدمات دیگری را با رضایت مشتری ارائه دهند.

ضریب فزاینده نقدینگی در پایان مردادماه امسال 7.601 بوده که 2.1 درصد نسبت به مرداد سال گذشته کاهش داشته است.