دوشنبه 26 خرداد 1404

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

دبیرکل حزب ندای ایرانیان با خطاب قرار دادن مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، درباره لزوم وفای به تعهدات در قبال مردم نوشت: «جناب آقای رئیس‌جمهور! لطفاً هر روز به اعضا کابینه یادآوری کنید درباره صداقت، همان صداقتی که مردم در شما دیدند، همان راستگویی که متأسفانه امروز لابلای برخی ندانم‌کاری‌ها و مصلحت‌سنجی‌ها و پنهان‌کاری‌ها و بی‌صداقتی‌های بعضی از دولتمردان و کارشکنی رقبای تندرو در حال دست...

محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: «الان قانون حجاب کنار رفته. ما در مجمع از لایحه حجاب کلی اشکال گرفتیم و به مجلس برگشت و شورای‌عالی امنیت ملی و چیز‌های دیگر. اکنون مردم هم متوجه شده‌اند که لایحه حجاب اجرا نمی‌شود.» صحبت‌های او در این زمینه را در این ویدئو ببیند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی با تأکید بر اینکه «پیشنهادات سیاسی اخیر امریکا را با تردید زیاد می‌نگریم»، نوشت: «مردم سراسر جهان - از جمله خود آمریکایی‌ها - اکنون می‌بینند که مقامات ایالات متحده چگونه به امور جهانی نگاه می‌کنند. بی‌کفایتی شدید و مهم‌تر از آن بی‌توجهی کامل به زندگی انسان‌ها در تصمیم‌گیری‌ها نمایان است.»

فاطمه مهاجرانی با بیان اینکه «برنامه هفتم پیشرفت روی ریل اجراست»، نوشت: «دولت چهاردهم در راستای اجرای برنامه هفتم تاکنون 54 مصوبه را ابلاغ کرده و 56 مورد دیگر نیز در مسیر بررسی و ابلاغ قرار دارد. دولت با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کند.»

بنابر اعلام منابع خبری آگاه، با موافقت نخست‌وزیر و ریاست اقلیم کردستان عراق مقرر شد که طی 7 و 8 فروردین، 46 نفر از زندانیان ایرانی که در زندان‌های مختلف اقلیم کردستان عراق محبوس هستند، از طریق مرز‌های تمرچین و باشماخ به ایران انتقال یابند.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه «اسرائیل بیشترین ترورها را در برابر دیدگان انجام داده است و آنگاه به دیگران تروریست می‌گوید»، گفت: «این کار‌ها در کدام منطق می‌گنجد که به‌راحتی قتل‌عام می‌کنند و [برابر دوربین‌ها و تریبون‌ها] ژست گرفته و دم صلح می‌زنند.»

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با بیان اینکه «ایران راه‌ها را برای مذاکره نبسته است»، گفت: «ایران آماده مذاکره غیرمستقیم جهت ارزیابی طرف مقابل، اعلام شرایط خود و اتخاذ تصمیم مقتضی است.»

یکی از بازیگران اصلی جغرافیای سیاست در دوران حکمرانی محمدرضاشاه را می‌توان اسدالله علم دانست؛ چهره‌ای که کم‌وبیش همه تحلیل‌گران و مورخان تاریخ ایران بر وفاداری او نسبت به محمدرضاشاه اذعان دارند. برخی از تحلیل‌گران بر این باورند که یکی از عوامل تسریع کننده نگارش سرنوشت ایرانیان در انتهای سال 57 مرگ این دولتمرد پهلوی در ابتدای این سال بوده است.

محمد هاشمی رفسنجانی، رئیس اسبق سازمان صداوسیما گفت: یک روز دیدیم که گوگوش با چادر مشکی به دفتر ما آمد که پولش را بگیرد. خیلی خوشحال شد وقتی چک را گرفت.

«از روی سایه پریدن، اشاره به انجام امر غیر ممکن دارد. شنا کردن بر خلاف مسیر رودخانه بویژه هنگامی که جریان آب هم تند باشد حتی اگر قدری هم جلو بروی، با سرعت بیشتری آب تو را به عقب می‌برد، تنها نتیجه آن فرسودگی بیشتر و تن دادن به قضا و قدر خواهد بود.»

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به این که خدا به دشمنان مهلت می‌دهد که طناب را بر گردن خویش تنگ‌تر کنند، بیان کرد: امروز بسیج دریایی به استعداد بیش از 3 هزار فروند شناور، پرچم عزت و شرف را بر آب‌های نیلگون خلیج فارس، دریای عمان و شمال کشور از بوشهر و خوزستان و سیستان و بلوچستان و هرمزگان تا استان‌های شمالی کشور مازندران، گیلان و گلستان ترس بر هیمنه پوشالی تروریست‌ها خواهند انداخت.

سخنگوی وزارت امورخارجه به ادعاهای مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا واکنش نشان داد.

رژه 3000 فروندی شناورهای نظامی و بسیج مردمی در حمایت از مردم فلسطین برگزار شد.

وقتی کوروش بزرگ 539 سال قبل از میلاد مسیح، بابل، بزرگ‌ترین شهر آن روزگاران باستان را فتح کرد، دستور داد تا در استوانه یاد بودی، نام و تبارش را برای آیندگان به یادگار بگذارند. اما در این تبارنامه کوروش نه نامی از خاندان هخامنشی به میان آمده و نه حتی تفاخر به نژاد پارسی دیده می‌شود شیوه‌ای متفاوت که هرگز در کتیبه‌های سلطنتی دوران باستان معمول نبود. این برنامه در جستجوی پاسخی برای این...

فرمانده نیروی زمینی سپاه در بوکان گفت: هر حرکتی که به قصد ناامن کردن ایران اسلامی و مناطق پیرامونی کشور باشد، پاسخ قاطع در پی خواهد داشت.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با تاکید بر نقش جریان‌های اجتماعی در سرنوشت انسان، گفت: سعادت و شقاوت هر فرد در گرو انتخاب مسیر الهی یا مادی گرایانه در زندگی است.