جمعه 25 اردیبهشت 1405

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

فعال سیاسی خطاب به پزشکیان نوشت: شما به‌جای سیاه‌کردن چندهزار اینترنت سفید، بروید سراغ سفیدکردن ده‌ها میلیون نفری که اینترنت‌شان سیاه است.

نشریه نیویورک تایمز در گزارشی به محدودیت‌های تازه دولت استرالیا در زمینه شبکه‌های اجتماعی پرداخت.

امین امانی، کارگردان و تهیه‌کننده سینمای ایران، در صفحه شخصی اینستاگرام خود پیامی رسمی منتشر کرد و درباره پایان زندگی مشترک خود با نگین معتضدی، بازیگر سینما و تلویزیون، توضیحاتی ارائه داد.

حساب کاربری آیسی‌کایل تی‌وی، متعلق به یک جهانگرد اسپانیایی، ویدیویی را از حرکت پنگوئن‌ها در قطب منتشر کرده که در شبکه‌های اجتماعی پرطرفدار و پربازدید شده است. در این ویدیو دیده می‌شود که یک کشتی در میان یخ‌های اقیانوس توقف کرده تا پنگوئن‌ها بتوانند صحیح و سالم راهشان را ادامه دهند.

پاناکوتا پرتقال و شکلات نوعی دسر بسیار خوشمزه و شیک و درعین حال آسان است که می‌توانید آن را برای پذیرایی در شب یلدا استفاده کنید.

رئیس قوه قضاییه ضمن بیان اینکه رویکرد دستگاه‌های نظارتی و حفاظتی نباید بر مچ‌گیری مبتنی باشد، گفت: رویکرد آنها باید ناظر بر اصلاح باشد.

در پایان 8 سال دولت روحانی، اقتصاد ایران بدترین وضعیت سه دهه اخیر خود را تجربه می‌کرد؛ حسن روحانی صرفاً ویرانه اقتصادی به جای نگذاشت، بلکه زمینی پر از مین به جای گذاشته بود؛ یعنی اشتباهات اقتصادی دولت روحانی به گونه‌ای بوده که اصلاح آن‌ها به راحتی ممکن نبود.

مهاجم استقلالی تیم النصر امارات استوری جدیدی منتشر کرد.

طلا 18 عیار در بازار امروز گرمی 12 میلیون و 628 هزار تومان خریدوفروش می‌شود و به بالاترین سطح در سال‌های اخیر رسید

نماینده علی‌آباد کتول در مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از افزایش قیمت ارز و سکه با طرح پرسشی مبنی براینکه مجلس چه می‌کند؟ گفت: کاری با اسرائیل کودک‌کش و آمریکای جنایتکار نداریم؛ ما قوه ناظر بر دستگاه‌ها هستیم.

این بار داریوش فرضیایی بعد از چهار سال به تلویزیون برگشت، او تجربه برنامه هایی چون محله گل و بلبل یا کلبه عمو پورنگ را داشت و این بار با «اکسیر» در قاب تلویزیون حاضر می شود.

باشگاه پرسپولیس به طور رسمی پیشنهاد تمدید قرارداد را به علی علیپور ارائه داده و در انتظار پاسخ این بازیکن است.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، گفت: خدمت مقام معظم رهبری عرض کردم که من هیچ امیدی به هیچ‌کس جز خداوند و مردم خودمان ندارم. اینکه ما فکر کنیم که کسی آن طرف هست که می‌خواهد به ما کمک کند، خیال باطلی است. آنچه که اعتقاد و باور من است فرازی از امام علی (ع) است که پنج توصیه می‌کنم به شما که تا می‌توانید تلاش کنید. جز خدا کسی را پناه خود ندانید.

مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه از بازگشت 55 نفر از اتباع ایرانی از آمریکا خبر داد.