دوشنبه 26 آبان 1404

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه پوکی استخوان سونامی خاموش سلامت در دوران سالمندی است، از ادغام برنامه ملی کنترل پوکی استخوان در نظام مراقبت‌های اولیه سلامت (PHC) خبر داد و گفت: این اقدام با هدف ارتقای مراقبت از سالمندان و کاهش عوارض ناشی از پوکی استخوان در دستور کار قرار گرفته است.

«سام سونگ» کارمند سابق اپل توضیح می‌دهد چرا پس از به شهرت رسیدن در اینترنت مجبور شد که نامش را تغییر دهد!

وزیر امور خارجه ضمن تشرف به حرم مطهر رضوی، با حضور در چایخانه حضرت، از زائران پذیرایی کرد.

علی لاریجانی با اشاره به تناقض‌گویی‌های غرب درباره غزه، ادعای نابودی حماس را به چالش کشید و گفت: «اگر حماس از بین رفته، پس با چه کسانی معامله کردید؟ عده‌ایی از کره مریخ؟»

در کشفی شگفت‌انگیز برای علم اخترشناسی، پژوهشگران با استفاده از تلسکوپ فضایی جیمز وب موفق شدند برای نخستین‌بار مولکول‌های آلی پیچیده، که اغلب به عنوان «بذرهای حیات» شناخته می‌شوند، را در خارج از کهکشان راه شیری شناسایی کنند.

روابط عمومی فرمانداری شهرستان هیرمند در پی ضرب و شتم یک پیرزن توسط سرباز در مرز میلک، از دستگیری این سرباز خبر داد.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه رقم دقیقی از اموال بانک آینده نداریم، گفت: انحلال بانک آینده به نفع تورم است.

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که هرگونه حمله به این کشور با موشک های تام هاوک شدید خواهد بود.

علی لاریجانی دبیر شورای امنیت ملی گفت: پس از دو سال ستم و جنایت علیه مردم فلسطین، اکنون همان عاملان جنایت در لباس صلح‌طلبی ظاهر شده‌اند! این‌که جنایتکاران دیروز امروز خود را حامی صلح معرفی می‌کنند، چیزی جز تمسخر افکار عمومی نیست.

معاون وزیر خارجه روسیه گفت: هر طرح احتمالی طرف اروپایی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران از شورای حکام آژانس به شورای امنیت ملل با شکست مواجه خواهد شد.

واحد خاکدان؛ هنرمند نقاش پیشکسوت و هایپررئالیست در 75 سالگی دارفانی را وداع گفت.

فریبا نادری: من خیلی عصبی و فحشو هستم! در یک رستوران در دبی 12 بشقاب را شکستم..

سعید جلیلی می گوید برخی که می‌گویند «بروید و از فرصت شرم‌الشیخ استفاده کنید» و آن را تیتر یک روزنامه‌ها می‌کنند، بگویند آنهایی که آنجا بودند در عمل جز تحقیر و شکست چه چیزی نصیب‌شان شد!؟

در میانه چالش‌های تأمین برق کشور که در تابستان امسال به اوج خود رسید؛ بازاری داغ و پررونق در سایه بی‌توجهی قانونی به حیات خود ادامه می‌دهد: بازار خرید و فروش دستگاه‌های ماینر. این پارادوکس عجیب، قلب ماجراست؛ «معامله‌ای که خود جرم نیست، اما محصول نهایی آن ممنوع است.» دلالان با تکیه بر همین خلأ قانونی، به داد و ستد دستگاه‌هایی می‌پردازند که روشن کردن آنها جرم محسوب می‌شود.

اشاره دادگاه به 2 حمله شیمیایی از سوی نیروی دولتی و ارتش سوریه در سال 2013 است.

عراقچی تاکید کرد که مأموریت مهم وزارت خارجه «بی‌اثرسازی و خنثی‌سازی تحریم‌ها» و «تأمین نیازهای کشور» است.