دوشنبه 26 مرداد 1405

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

شمس لنگرودی مانند بسیاری از روشن‌فکران و شاعران زمانه‌اش، در طول دوران زندگی خود، با تغییرات مهمی در دیدگاه‌هایش روبه‌رو شد. تجربه زندان و فعالیت‌های سیاسی، او را به‌سوی سکوتی طولانی و درعین‌حال سرشار از بالندگی ادبی هدایت کرد.

پژوهش تازه‌ای نشان می‌دهد استرس شدید مادران در دوران بارداری می‌تواند موتور رشد کودکان را روی «سریع تر از معمول» تنظیم کند و دندان‌های شیری را ماه‌ها زودتر به سطح دهان برساند؛ نشانه‌ای نگران‌کننده که شاید از پیرشدن زودهنگام بدن کوچک آن‌ها خبر دهد.

30 میلیون وام بیشتر برای افرادی که انتخابشان موتور سیکلت برقی است. اما هنوز اما و اگرهای فراوانی برای کمک کننده بودن این نوع موتور برای محیط زیست وجود دارد.

قباد مرادی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، گفت: تصمیم‌گیری درباره تعطیلی مدارس در استان‌ها توسط استانداری و ستاد بحران انجام می‌شود، اما هماهنگی ملی ضروری است تا از ایجاد نگرانی یا برداشت نادرست جلوگیری شود.

تصاویر ثبت‌شده توسط پهپاد، ویرانی عظیمی را در محله جوبر دمشق نشان می‌دهد؛ منطقه‌ای تاریخی و زمانی پرجنب‌وجوش که در حومه شمال‌شرقی پایتخت سوریه، قرار دارد. این حجم گسترده از آسیب، نمادی از آثار جنگ است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان از صدور کیفرخواست برای اعضای شبکه‌ای خبر داد که آرد یارانه‌ای را به‌جای تنور نانوایی‌ها، راهی خط تولید غذای سگ و گربه می‌کرد.

چرا با وجود سوزش آتشین فلفل، باز هم سراغش می‌رویم؟ پاسخ در مغز شماست: ترکیبی از فریب عصبی، اندورفین و حس لذت ناشی از کنترل درد، باعث می‌شود این آتش دهانی، به تجربه‌ای خوشایند تبدیل شود.

مسئول گروه‌های جهادی درباره نامساعد بودن احوال محمدمهدی صدیقی در روزهای پایانی عمرش توضیحاتی ارائه کرد.

فیلمی جدید از عمو پورنگ در فضای مجازی منتشر شده که نشان می‌دهد داریوش فرضیایی، معروف به عمو پورنگ، در سفر خود به مشهد به عنوان کفش‌دار و خادم حرم امام رضا (ع) خدمت کرده است.

پژوهشی شگفت‌انگیز نشان می‌دهد منظومه شمسی با سرعتی فراتر از تمام پیش‌بینی‌ها در دل کیهان می‌تازد؛ کشفی که شاید معادلات بزرگ‌مقیاس جهان را از نو بنویسد.

سردار علی‌محمد نائینی با تأکید بر اینکه به قدرت‌سازی ادامه می‌دهیم و می‌دانیم که قوی شدن در همه ابعاد چاره کار است، گفت: دشمن هم دست از مقابله با ما برنمی‌دارد و مدام طراحی جنگ دارد.

محمد مهدی صدیقی متولد سال 1356 بود و به دلیل ابتلا به عارضه شدید کبدی درگذشت. نام محمدمهدی صدیقی، اولین بار با انتشار اسناد انتقال غیرقانونی باغ 1000 میلیارد تومانی ازگل به نام وی، پدر و برادرش بر سر زبان ها افتاد.

باشگاه پرسپولیس با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که سرمربی تیم فوتبال این باشگاه هنوز لیست نفرات ورودی و خروجی خود را اعلام نکرده است.

ماجرای استعفای عارف - صرف‌نظر از اینکه نهایتا پذیرفته شود یا نه - زنگ هشداری جدی برای دولت است. اختلافات درون‌ساختاری، ضعف در هماهنگی، ناتوانی در مدیریت رسانه‌ای و چندصدایی در سطح مدیران ارشد، به هم پیوسته‌اند و نتیجه طبیعی آن بروز چنین حاشیه‌هایی است.

مهیار حسن، بازیگر سینما، با انتشار عکسی دیده‌نشده و جالب از امیر حسین قیاسی، تولد او را به شیوه‌ای خاص و متفاوت تبریک گفت.

تیم ملی فوتبال ایران در ناامیدکننده‌ترین حالت ممکن قرار است به جام جهانی برود.