سه‌شنبه 23 بهمن 1403

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

تصویر کمتر دیده شده از شهید حاج قاسم سلیمانی به همراه همرزمان در برف را مشاهده کنید.

سخنگوی وزارت خارجه درخصوص اظهارات اخیر محمدجواد ظریف در مورد احتمال خروج ایران از ان پی تی در صورتی که اروپایی‌ها پرونده هسته‌ای ایران را به شورای امنیت ارجاع دهند، توضیحاتی ارائه کرد.

از افرادی گزارش داشتیم که با بیگانگان در پوشش‌های مختلف ارتباط داشته‌اند و دستگاه‌های امنیتی حساس بودند و طبیعتا باید پاسخ و توضیح دهند و ما توضیحات و مطالب آنها را گرفتیم و در پرونده ضبط است. بخشی از آنها ارتباطات نامتعارف اخلاقی است که گزارش شده است

یک دانشجوی ایرانی که در آمریکا مشغول تحصیل است، توسط نیرو‌های امنیتی فرودگاه ماساچوست بازداشت شده و در آستانه اخراج از این کشور قرار دارد.

آشنا: دولت در زنده یا ضبطی بودن برنامه‌های صداوسیما هیچ دخالتی ندارد

یک مقام ارشد دولت آمریکا در امور خلع سلاح احتمال خروج ایران از «ان‌پی‌تی» را پیامی منفی توصیف کرد و گفت: ایران باید نه تنها در مورد مسئله هسته‌ای، بلکه در ارتباط با برنامه موشکی خود هم با آمریکا مذاکره کند.

صبح امروز 13 نفر از سفرای جدید جمهوری اسلامی ایران در کشور‌های جهان پیش از عزیمت به محل مأموریت خود با رئیس‌جمهور دیدار و گفتگو کردند که نام پرویز اسماعیلی به‌عنوان سفیر جدید ایران در کشور کرواسی دیده می‌شود.

در این بیانیه آمده است: با توجه به سوالات متعدد مخاطبین عزیز درباره اظهارات آیت الله مکارم شیرازی در مورد ملاقات معنوی با حضرت رسول اکرم (ص) به اطلاع می‌رساند مطلب ذکرشده همان‌طور که از متن و حواشی آن پیداست، کاملا جعلی و ساختگی و از اساس باطل است

رئیس جمهور: دولت فعلی آمریکا هم علیه دولت‌ها و ملت‌های مستقل و هم به ضرر ملت خود اقدام می‌کند و امروز به مجری سیاست‌های رژیم صهیونیستی در جهان تبدیل شده است.

وزیر نفت اظهار داشت: اگرچه هنوز مقدار مصرف بنزین پس از آغاز سهمیه‌بندی تثبیت نشده است، اما اکنون 19 تا 20 میلیون لیتر از مصرف بنزین کاسته شده است، البته فکر می‌کنیم مصرف دوباره بالا برود.

شهید قاسم سلیمانی خطرناک‌تر از حاج قاسم است. این را خواهی چشید. اگر حمله پیشدستانه را در قوانین بین‌المللی مجاز بدانید، آیا سفارتخانه‌های شما در منطقه امن خواهند بود؟ مگر نه اینکه سفارتخانه‌های شما محل توطئه برای قتل مردم بی‌گناه ما است، آیا مجاز به انهدام آن‌ها هستیم؟ آیا پایگاه‌ها و مراکز نظامی شما در منطقه برای خیرخواهی مستقر هستند یا برای ضربه به ملت‌ها؟

سخنگوی وزارت خارجه گفت: سفر بن علوی به تهران در چارچوب رایزنی‌های مستمر مقامات ایران و عمان انجام می‌شود.

در قرآن به مباحث مختلف ملی و بین‌المللی اشاره‌هایی شده و وجود مبارک پیامبر، ستم‌های فراوانی از مشرکان دید، اما نسبت به هیچ کافری شبانه حمله نکرد و در مکتب اسلام چنین چیزی وجود ندارد؛ اما ترامپ کافر، شبانه حاج قاسم سلیمانی را ترور کرد و این مسئله در هیچ مکتبی قابل قبول نیست.

برای قوی شدن باید تمام مولفه‌های قدرت از جمله قدرت اقتصادی، فرهنگی، علمی، دفاعی و نظامی را فراهم ساخت و در واقع قدرت دفاعی است که توان مقاومت و ایستادگی در برابر زیاده خواهی‌های دشمنان را فراهم کرده و قادر خواهیم بود از منافع ملی دفاع کنیم.

نماینده دادستان: در بررسی این پرونده با مشکلات بسیاری مواجه بودیم، متهم دیواندری با ارتباط سری که با اکبر طبری داشته است جلسه‌ای را برگزار می‌کنند و طبری با بازپرس ما تماس می‌گیرد و بازپرس تحت فشار قرار می‌گیرد که این موارد در بررسی پرونده طبری بازگو خواهد شد. دیواندری در اظهاراتش گفته که با سعادتی کار نکرده‌ام حسب گزارشات ناجا سعادتی با دیواندری ارتباطات نزدیکی داشته است.

وزیر خارجه عمان امروز (سه‌شنبه) برای دومین بار ظرف دو هفته اخیر به تهران آمد و تا ساعتی دیگر با همتای ایرانی خود دیدار می‌کند.