جمعه 30 مرداد 1405

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

معاون پیگیری‌های ویژه‌ی دفتر شهید رئیسی گفت: آقای ظریف چند ماه پس از ترور سردار سلیمانی به‌دنبال مذاکره‌ی مجدد با ترامپ رفت. او از رئیس‌جمهور روسیه خواسته بود میانجی شود تا باب مذاکره‌ی تازه‌ای باز شود /

دونالد ترامپ در پرتحرک‌ترین روز سفر آسیایی خود وارد توکیو شد و نخست‌وزیر تازه ژاپن، سانائه تاکایچی، را با گرمی در کاخ آکاساکا دیدار کرد. دیداری که نشانه‌ای از بازگشت روابط نزدیک دو متحد دیرینه بود؛ رابطه‌ای با محور تجارت، امنیت و سیاست جهانی.

در حالی که هنوز تبعات حضور 20ساله ایالات متحده در افغانستان از حافظه مردم این کشور پاک نشده، دونالد ترامپ با اظهارات تازه‌اش درباره بازپس‌گیری پایگاه بگرام، بار دیگر افغانستان را به کانون رقابت قدرت‌های جهانی بازگردانده است.

عربستان سعودی دریای سرخ را به خلیج فارس متصل می‌کند. این طرح که در رسانه‌های عربی با عنوان پل زمینی توصیف شده است، از سوی برخی تحلیلگران به عنوان راهی برای دور‌زدن تنگه هرمز تلقی می‌شود. این دسته از تحلیلگران می‌گویند که در ادامه سایر کشورهای عربی به این کریدور ترانزیتی می‌پیوندند و تجارت از تنگه هرمز تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد.

خشونتِ قانونی، رفتاری خنثی نیست و می‌تواند دایره خشونت را در جامعه گسترش دهد.

انتشار جدیدترین آهنگ‌های محسن چاووشی در سریال «بامداد خمار» موجی از واکنش‌های موافق و مخالف را برانگیخته؛ از ستایش گرفته تا انتقادهای تند و تیز

با گذشت بیش از یک ماه از پاییز، در کارنامه هوای تهران هنوز بارش باران را ثبت نشده است. کارشناسان چه عواملی را در کم‌بارشی بی‌سابقه پاییزی تهران مؤثر می‌دانند و آیا بارش در روزهای آینده رخ خواهد داد؟

به تازگی نسخه‌ای قاچاق از فیلم «پیرپسر» در اینترنت منتشر شده، اتفاقی تکراری در سینمای ایران که به نظر می‌رسد در نبود قوانین و ساختار درست، اثر اکتای براهنی آخرین نسخه قاچاقی در سینما نخواهد بود.

یک هیئت باستان‌شناسی در مصر موفق شدند خرابه‌های یک قلعه باستانی را کشف کند که به دوران حضرت موسی (ع) می‌رسد.

شش هنرمند از کشورهای مختلف با خلق آثاری متنوع از نقاشی تا تصویرسازی، برداشت‌های شخصی خود از صد سال تنهایی را به نمایش گذاشته‌اند.

عبدالله رمضان زاده: اگر مجلس ما حداقلی نبود، به چالش کشیده شدن دولت عادی بود / ناصر ایمانی: اگر واقعا شرایط جنگی است چرا عملکرد وزارتخانه ها ضعیف است؟

تبلیغات «الان برو، سال بعد پرداخت کن» روی بیلبوردهای سطح شهر و متروها وعده می‌دهند که سفر هنوز ممکن است، اما پشت این شعار، واقعیتی از کوچک شدن رؤیاهای مردم و افت توان اقتصادی نهفته است.

در محیط‌های کاری امروز، تنها مهارت‌های فنی یا تحصیلات کافی نیستند بلکه توانایی تعامل مؤثر و درک احساسات خود و دیگران، نقش‌هایی اساسی در پیشرفت شغلی دارند.

در ادامه فال روزتان را از حضرت حافظ بگیرید که می‌فرماید: صحن بستان ذوق بخش و صحبت یاران خوش است / وقت گل خوش باد کز وی وقت میخواران خوش است

در اینجا تصاویری از حضور هان هه جین بازیگر نقش سوسانو را در سریال کره‌ای «Romance» محصول سال 2002 ملاحظه می‌کنید. او در این سریال نقش یک دختر دبیرستانی را بازی می‌کرد./ فرادید

تصاویری از مراسم یادبود زنده‌یاد «ناصر تقوایی» که امروز توسط کانون کارگردانان خانه سینما در خانه هنرمندان برگزار شد.