سه‌شنبه 3 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

معاون اجرایی رئیس جمهور ضمن امیدواری برای تأمین انرژی در فصل سرد سال و کاهش آلودگی هوای ناشی از مازوت سوزی گفت: امسال گازوئیل کشور تقریباً به میزان سه برابر سال قبل ذخیره شده است.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، وارد آمریکا شد و قرار است فردا با دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده دیدار کند. این سفر در چارچوب رایزنی‌های دوجانبه میان کی‌یف و واشنگتن انجام شده و محور گفت‌وگوها مسائل امنیتی، همکاری‌های دفاعی و تحولات منطقه‌ای اعلام شده است.

بررسی‌های حقوقی نشان می‌دهد که حتی مقامات سیاسی در داخل ایران از بازرسی مرزی مستثنا نیستند و اجرای قانون در این موارد تخطی‌ناپذیر است.

نخستین فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: فرماندهان فکر نمی‌کردند اسرائیل به خانه‌هایشان حمله کند، تصورشان این بود که جنگ اگر بشود، اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای حمله می‌کند نه اینکه بیاید فرماندهان رده‌یک را بزند

شهباز شریف معتقد است طالبان می‌تواند برای آتش‌بس دائمی پیشقدم شود.

علی زینی‌وند، معاون سیاسی وزیر کشور، در گفتگوی ویژه خبری از احتمال شکل‌گیری احزاب سیاسی جدید در جریان انتخابات تناسبی شوراها خبر داد.

مدیریت شهری با اسم رمز کاهش ترافیک در صدد حذف میدان صادقیه برآمده است. حذف میادین اصلی شهر به‌نوعی تخریب بخشی از هویت تاریخی شهرهاست.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: براساس گزارش‌های بین‌المللی، تا سال 2027 حدود 83 میلیون شغل از بین می‌رود و تنها 63 میلیون شغل جدید ایجاد خواهد شد، در مجموع 14 میلیون شغل حذف می‌شود.

روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی عزل مدیرکل فرودگاه‌های اردبیل را یک اتفاق طبیعی دانست.

در این ویدئو توضیحات خانواده امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران، را درباره علت به تعویق افتادن قاتل وی را می‌بینید و می‌شنوید.

مسعود کیمیایی نوشت: در این چند سال گذشته دوستانم برای من تنهایی را خواستند. ناصر تقوایی یک دوست شریف بود.

آلبوم موسیقی متن فیلم سینمایی «مجنون» به نویسندگی علیرضا محصولی، کارگردانی مهدی شامحمدی و آهنگسازی مجید انتظامی به صورت دیجیتال منتشر شد و از طریق پلتفرم‌های بین‌المللی پخش موسیقی قابل دسترس است.

میزان رقم دریافت حقابه ایران از افغانستان در حوضه هیرمند طی سال آبی قبل اعلام شد.

استاد تغذیه در کینگز کالج لندن گفت: روزانه دو تا سه عدد کیوی یا 8 تا 10 عدد آلو بخورید تا از دست عارضه یبوست خلاص شوید.

سازمان جهانی بهداشت در مورد سه شربت سرفه آلوده شناسایی شده در هند هشدار داده است.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، باور عمومی مبنی بر مفید بودن نوشابه برای کاهش ریفلاکس معده را نادرست دانست.