چهارشنبه 4 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

مهاجم اهل هائیتی تیم فوتبال استقلال تهران، تقابل مقابل مس‌رفسنجان را از دست داد.

یکی از مهمترین دلایل بیکاری افراد تحصیلکرده را می‌توان‌عدم هماهنگی میان نظام آموزشی و کاری دانست. در اصل مهارت‌هایی که در دانشگاه آموزش داده می‌شود، با مهارت‌های لازم در بازار کار تناسب چندانی ندارد.

رانا پلاس امروز با قیمت 870 میلیون تومان در بازار محصولات سایپا حاضر شده است

دونالد ترامپ در جواب خبرنگاران گفت: جنگ تمام شده، جنگ تمام شده، جنگ تمام شده... فهمیدید؟!

مدیرعامل خانه سینما به عیادت سعید پیردوست بازیگر سینما و تلویزیون رفت.

پیشکسوت فوتبال ایران معتقد است سعید عزت‌اللهی در بازی‌های تیم ملی ایران زیر نظر کارلوس کی‌روش مفیدتر از زمان سرمربیگری امیر قلعه‌نویی بوده است.

همه‌چیز عادی بود، جز جنس حضورم؛ قانونی که مرا از درِ بغل به درون مرکز راه داد، میان «حق» و «اجازه» هم دیوار کشیده

فضیلت شوریده شیرازی تا پایه‌ای رسید که از شاعران بزرگ زمانه خود به حساب رفت و با بسیاری از دیگر شاعران بزرگ دوره قاجار نیز به مشاعره پرداخت.

تحلیل آمار رسمی بانک مرکزی نشان می دهد متقاضیان چگونه می‌توانند در نیمه دوم سال سریع‌ترین بانک را انتخاب کنند یا چطور ریسک طولانی شدن زمان انتظار را پایین بیاورند

تویوتا لندکروز پرادو با تغییرات جدید در طراحی ظاهری و فنی در بازار ایران عرضه خواهد شد

اسامه حمدان در مورد روند تبادل اسرا تاکید کرد که تماس‌ها برای آزادی رهبران اسیر مقاومت همچنان ادامه دارد و تاخیر در آزادی آن‌ها تلاش‌های ما را برای بازگرداندن این اسرای قهرمانمان در آینده متوقف نخواهد کرد.

یک جامعه شناس، می‌گوید: خانه، صرفا یک محیط با چارچوب فیزیکی شامل دیوار، در، پنجره و وسایل درون آن نیست، بلکه در واقع یک واحد اجتماعی و عامل هویت‌بخشی و پیوند مجموعه‌ای از افراد است که در آن زیست می‌کنند. خانه، یک هویت و نماد شکل‌گیری خانواده و کارکردهای همراه با آن است.

بارسا معرفی می‌کند: جانشین لامین یامال، ابریما تونکارای 15 ساله، پسر گامبیایی با نبوغی خیره‌کننده که در لاماسیا می‌درخشد.

«در نهایت، با سنجش دقیق جنبه‌های مثبت و منفی حضور یا عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ، تصمیمی اتخاذ شد که بیشترین تأمین‌کننده منافع و مصالح ملی باشد و این تصمیم به‌صورت رسمی اعلام گردید.»

تصویری که می‌بینید در حاشیه افتتاح نمایشگاه «ویتنام؛ زیبایی و نشاط جاودانه» که این روزها در ایستگاه مترو تجریش برقرار است گرفته شده. ظاهراً این نمایشگاه با هدف گسترش تعاملات فرهنگی و هنری میان ایران و ویتنام برگزار شده است. نکته اما اینکه از روی همین عکس و باقی فریم‌های گزارش تصویری مشخص است که نه‌تنها نشاطی حاصل نشده که اتفاقاً حلقه مفقوده این نمایشگاه تعامل فرهنگی است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا سازمان هواشناسی کشور اشاره به صدور هشدار زرد گفت: در روزهای آینده بارش باران و طوفان گرد و خاک در 7 استان کشور پیش‌بینی می‌شود.