ورزشی وبگاه فرارو
ورزشی وبگاه فرارو
پرسپولیس پوستری برای چهار بازیکن ملی پوش خود منتشر کرد.
رقیب آبیهای تهران در هفته هفتم لیگ برتر، رسما به داور اعتراض کردند.
سرمربی سابق آبیها پست جدیدی منتشر کرد.
بازیکنان و کادرفنی تیم ملی فوتبال ایران بلافاصله پس از حضور در کشور ازبکستان از تصمیم AFC برای برگزاری دیدار با قطر در کشور ثالث باخبر شدند.
فرشید سمیعی مدیرعامل استقلال که برای مذاکره با چند گزینه راهی استانبول شده بود، بدون نتیجه گیری خاصی به کشور بازگشت.
سردار آزمون به تاریخسازی نوجوان تنیس روی میز ایران واکنش نشان داد.
بدونشک علیرضا جهانبخش بلاتکلیفترین بازیکن ایرانی حاضر در بازار نقلوانتقالات است که گفته میشود طی روزهای آینده سرنوشت آینده کاری او مشخص خواهد شد.
فدراسیون فوتبال ایران در نظر دارد در صورت ابلاغ AFC برای برگزاری دیدار ایران - قطر در کشور ثالث، سه پیشنهاد روی میز کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار دهد.
کنفدراسیون فوتبال آسیا در نامهای به فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرد که دیدار ایران و قطر در کشورمان برگزار نخواهد شد.
میلاد سرلک در چهار سالی که یحیی گلمحمدی سرمربی پرسپولیس بود سه فصل و نیم برای او بازی کرد و وقتی یحیی رفت، خبری از میلاد هم نبود.