فرزین: ذخایر طلای ایران در شرایط مطمئن است

رئیس کل بانک مرکزی منابع ارزی گفت: ذخایر طلای ایران در شرایط مطمئن است و ذخایر طلای بانک مرکزی در یک سال 37 درصد رشد کرد.
محمدرضا فرزین، رئیسکل بانک مرکزی اعلام کرد: مازاد تراز تجاری ایران (ماحصل تفاوت صادرات و واردات) در سال 1402 معادل 21 میلیارد دلار مثبت بود که با افزایش 5.8 میلیارد دلاری، مازاد تراز تجاری ایران در سال 1403 به 26.8 میلیارد دلار رسید.
وی در مصاحبه با سیما افزود: مازاد تراز پرداختهای کشور BOP (تفاوت صادرات کالا و خدمات و واردات کالا و خدمات) نیز که در سال 1402 برابر 8.6 میلیارد دلار بود توانست با 4.7 میلیارد دلار افزایش، به 13.8 میلیارد دلار در سال 1403 برسد.
رئیس کل بانک مرکزی گفت: به دلیل برخورداری از مازاد تراز تجاری و تراز پرداختها توانستیم منابع ارزی آن را به خرید طلا از بازارهای جهانی اختصاص دهیم، به گونهای که در سال گذشته بانک مرکزی ایران از لحاظ خرید طلا جزو پنج بانک مرکزی برتر جهان بود. این خریدها باعث شد تا ذخایر طلای بانک مرکزی ایران در یک سال 37 درصد رشد کند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.