چهارشنبه 26 شهریور 1404

فرستاپن: فقط به عشق فراری نباید راننده‌اش شد!

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
فرستاپن: فقط به عشق فراری نباید راننده‌اش شد!

مکس فرستاپن به چالش‌هایی اشاره کرده که لوئیس همیلتون در نخستین فصل حضورش در تیم فراری با آنها روبرو شده است.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نخستین فصل همیلتون با اسکودریا فراری سخت و پرنوسان بوده است؛ چراکه خودروی SF-25 این تیم نتوانسته عملکردی در حد یک مدعی جدی ارائه دهد.

در این فصل، تنها نقطه روشن کارنامه همیلتون پیروزی در رقابت اسپرینت شانگهای بوده و او تاکنون در هیچ گرندپری کاملی موفق به حضور روی سکو نشده است. در سوی مقابل، هم‌تیمی‌اش، شارل لکلرک نیز با مشکلاتی روبرو بوده اما توانسته چهار بار در جایگاه‌های اول و سوم قرار گیرد.

بدترین لحظه همیلتون در مجارستان رقم خورد؛ جایی که پس از ناکامی در راهیابی به مرحله‌ی Q3، در حالی که لکلرک در صدر جدول ایستاده بود، خود را «بی‌فایده» توصیف کرد و حتی گفت که تیم باید راننده را عوض کند.

از مکس فرستاپن درباره عملکرد همیلتون در نخستین فصلش با فراری پرسیده شد. قهرمان جهان اذعان کرد که پیچیدگی‌های فنی خودرو ممکن است بازتاب دقیقی از عملکرد واقعی همیلتون نباشد.

این راننده هلندی تیم ردبول اتریش گفت: من نمی‌توانم قضاوت دقیقی داشته باشم درباره اینکه او در مرسدس چگونه کار می‌کرد، شخصاً چه احساسی دارد یا دقیقاً در حال حاضر در تیم فراری چه می‌گذرد. واقعاً اطلاعاتی در این زمینه ندارم. موضوع این است که او به تیمی پیوسته که هم‌اکنون راننده‌ای بسیار قوی مانند شارل لکلرک را دارد. بنابراین، هرگز آسان نیست که وارد چنین تیمی شوید و فوراً راننده‌ای را شکست دهید که با مجموعه هماهنگ است، تیم را به خوبی می‌شناسد و به زبان آنها صحبت می‌کند.

همیلتون در مونتزا نمایشی امیدوارکننده داشت و پس از یک رانندگی قدرتمند جایگاه ششم را به‌دست آورد و با جریمه‌ای که بابت خط شروع دریافت کرد، در نهایت دهم شد. او همچنین برای نخستین‌بار طعم واقعی حمایت پرشور هواداران فراری را چشید؛ چند روز پیش از مسابقه در میلان در میان جمعیتی از طرفداران وفادار این برند محبوب ظاهر شد.

با این حال، فرستاپن تأکید می‌کند که اگرچه رانندگی برای فراری از نظر احساسی برای هر راننده‌ای وسوسه‌انگیز است اما او هرگز تنها به خاطر نام و احساسات تصمیم به پیوستن به یک تیم نمی‌گیرد.

فرستاپن توضیح داد: فراری یک برند فوق‌العاده بزرگ است. بسیاری از راننده‌ها خودشان را در لباس آن تیم تصور می‌کنند و می‌گویند دوست دارم برای فراری رانندگی کنم. من فکر می‌کنم اشتباه از همین جا شروع می‌شود؛ اینکه فقط بخواهید برای فراری رانندگی کنید. اگر قرار باشد روزی به آنجا بروم، فقط برای نام فراری نخواهم رفت؛ بلکه به دلیل دیدن فرصت پیروزی به آنجا می‌روم. اگر بتوانید با فراری قهرمان شوید، فوق‌العاده است. به نظرم نباید اجازه دهید شور و شوق و احساسات، تنها دلیل این تصمیم باشند. باید به آنجا بروید چون احساس می‌کنید آنجا، مکان درستی برای پیروزی و موفقیت است.

فرستاپن برنده گرندپری ایتالیا شد
فرستاپن: فقط به عشق فراری نباید راننده‌اش شد! 2