جمعه 28 شهریور 1404

فرمانده هوافضای سپاه: موشک‌های بالستیک قابلیت مانور در جهات مختلف پیدا کرده‌اند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
فرمانده هوافضای سپاه: موشک‌های بالستیک قابلیت مانور در جهات مختلف پیدا کرده‌اند

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، سردار سرتیپ امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه آخرین مرحله رزمایش پیامبر اعظم (ص) 17 سپاه که صبح امروز با شلیک انبوه موشک‌های بالستیک در منطقه کویر مرکزی ایران برگزار شد، اظهار داشت: زدن موشک‌های بالستیک برای سامانه‌های پدافندی خیلی سخت است و درصد کمی را می‌توانند، مورد اصابت قرار بدهند، ولی با این کاری که انجام شد تقریبا صدها میلیارد دلار هزینه‌های دشمنان ما ضربدر صفر شد و دیگر ارزشی ندارد.

وی با تاکید بر اینکه دشمنان دیگر نمی‌توانند پیش‌بینی کنند که این موشک‌ها از چه جهتی و در چه نقطه‌ای فرود می‌آید، گفت: چون سرعت نسبی موشک‌های پدافندی و موشک‌های بالستیک با سرعتی حدود 15-20 ماخ به هم نزدیک می شوند، اگر دشمنان نقطه آینده و معادله مسیر را نتوانند در بیاورند، کار خیلی مشکلی در پیش رو خواهند داشت.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: ما توانسته‌ایم به موشک‌های بالستیک هم جهت بدهیم تا در جهات مختلف حرکت کنند و مانور بدهند و این پدیده، کار دشمن را بسیار سخت می‌کند.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید امیرعلی حاجی زاده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی موشک‌های بالستیک هوافضای سپاه رزمایش پیامبر اعظم (ص) این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است