جمعه 2 مرداد 1405

فرهنگ و ارشاد اسلامی

فرهنگ و ارشاد اسلامی

وب‌گاه خبر آنلاین

معاون اول پزشکیان از یک دستور مهم به دولتمردان خبر داد.

وب‌گاه خبر آنلاین

جناب آقای دکتر صالحی! یقین دارم که شما انسانی فرهیخته، مؤمن به معنای درست کلمه به فرزانگی و سیادت آدمی هستید! یقین دارم که شما از تمام مشکلات و موانعی که طی سال‌ها و دولت‌های مختلف، به‌ویژه در دولت 3ساله «خالص ساز» در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر سر نویسندگان و ناشران و دیگر فعالان حوزه‌ی فرهنگ و هنر گذشته است، خبر دارید!

وب‌گاه خبر آنلاین

معاون اول رئیس جمهور گفت: هنرمندان و اهل فرهنگ الگویی برای جامعه خصوصا جوانان هستند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تالار وحدت به خوش و بش با مدعوین پرداخت.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: عارف در مراسم معارفه وزیر جدید فرهنگ گفت: هنرمندان و اهل فرهنگ الگویی برای جامعه خصوصا جوانان هستند.

خبرگزاری مهر

وزیر فرهنگ و ارشاد در مراسم معارفه اش گفت: سهم 45 صدم درصدی از بودجه برای فرهنگ و هنر خیلی اندک است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: بازیگران سینما و تلویزیون در مراسم معارفه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت چهاردهم و تودیع وزیر فرهنگ و ارشاد دولت سیدابراهیم رئیسی حضور پیدا کردند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

معاون اول رئیس جمهور گفت: در دولت چهاردهم بدگویی یا کوچک‌ترین حرف علیه دولت‌ها و وزرای گذشته را ممنوع کردیم.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: عارف: در دولت چهاردهم بدگویی یا کوچک‌ترین حرف علیه دولت‌ها و وزرای گذشته را ممنوع کردیم

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: مصطفی میرسلیم پس از مدت ها در مراسم تودیع و معارفه وزیران ارشاد دولت سیزدهم و چهاردهم رویت شد.

وب‌گاه خبر آنلاین

مراسم تودیع و معارفه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور محمدرضا عارف (معاون اول رییس جمهور) در تالار وحدت برپا شد.

وب‌گاه الف

معاون اول رئیس جمهور عنوان کرد: ما باید به گردش آزاد اطلاعات اعتقاد داشته باشیم. نباید به این خاطر که این مساله ما را مورد نقد قرار می دهد، از گردش آزاد اطلاعات جلوگیری کنیم.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: مراسم تودیع و معارفه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور محمدرضا عارف (معاون اول رییس جمهور) در تالار وحدت برپا شد.

وب‌گاه مشرق نیوز

معاون اول رئیس جمهور عنوان کرد که ما چقدر توانسته ایم در مسیر سند چشم انداز حرکت کنیم؟

خبرگزاری مهر

وزیر فرهنگ و ارشاد دولت سیزدهم در مراسم تودیعش گفت: وزارت ارشاد متولی اصلی اجرای سیاست‌گذاری‌های کلان شورای عالی انقلاب فرهنگی است و باید اقتضائاتی برایش فراهم شود.