فرهنگ و ارشاد اسلامی
فرهنگ و ارشاد اسلامی
اقتصادنیوز: وزیر ارشاد با انتشار پیامی در ایکس نسبت به جلسه صحن علنی امروز (سهشنبه 7 مرداد) مجلس شورای اسلامی واکنش نشان داد.
اقتصادنیوز: در بسته اخبار سیاسی امروز 7 مرداد 1404 مروری داریم بر مهم ترین تحولات سیاسی ایران و جهان؛ با ما همراه باشید.
سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در توئیتی با تأکید بر اینکه «ایران عزیز در خطر دیوان کینهتوز است»، هشدار داد که دلخوریهای داخلی نباید موجب غفلت از دشمنان غدار شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ایران عزیز در خطر دیوان کینهتوز است، بیش از هر زمان، مبادا دلخوریهای داخلی ما را از دشمنان غدار غافل کند.
اقتصادنیوز: با گذشت بیش از یک سال از آغاز به کار دولت پزشکیان، نشانههایی از شکاف در وفاق به چشم میخورد.
معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار متنی درباره اظهارات اخیر یکی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی توضیحاتی را ارائه داد.
معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار متنی درباره اظهارات اخیر یکی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی توضیحاتی را ارائه داد.
اقتصادنیوز: حسین انتظامی گفت: قانون گذاری جدید برای فضای مجازی نکنیم ادامه همان قانون ها را ارائه دهیم.
مشاور اجرایی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ماجرای فاکتور سه میلیارد تومانی بازسازی اتاق معاون وزیر را تکذیب کرد.
نمایندگان مجلس امروز جلسه علنی داشتند که در این جلسه سوال از وزیر فرهنگ را بررسی کرده و تذکراتی درباره سوالات از وزرا و قطعی برق داشتند.
سعید رجبیفروتن، کارشناس سینما و رسانه با اشاره به آنچه روز سهشنبه، 7 مرداد بر سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجلس شورای اسلامی گذشت، نوشت برایش قابل پیشبینی بود که منتقدان وزیر به سطحیترین شکل ممکن به کارنامه او بپردازند و نه به تحلیل کلی وضعیت فرهنگی کشور، عمیقتر شدن دوگانه فرهنگ رسمی و عرفی، کاهش سرمایه اجتماعی که تاثیر خود را در مصرف محتوای مجاز نشان میدهد و گرفتاریهای...
در جلسه پرسش از وزیر فرهنگ، نماینده مخالف عملکرد ایشان دقیقاً بر نقطهای انگشت گذاشت که اتفاقاً درخشانترین برگ کارنامهی سیدعباس صالحی است: صدور مجوز فستیوال موسیقی «کوچه» و ایستادگی بر آن در برابر فشارهای بیرونی.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ثبت 2 هزار و 238 سوال از وزرا توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی، گفت: با توجه به اینکه قرارمان بر این است که هر هفته یک سوال را مطرح کنیم، اگر هر هفته یک سوال مطرح کنیم، تا پایان دوره چیزی در حدود 100 سوال از وزرا مطرح خواهد شد.
اقتصادنیوز: صحن علنی مجلس شورای اسلامی امروز سه شنبه در حالی برگزار شد که محمدباقر قالیباف در سوئیس به سر می برد و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز از بهارستانی ها کارت زرد گرفت.
صبح امروز سه شنبه سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای پاسخ به سوال فتحالله توسلی نماینده بهار و کبودرآهنگ در سه محور بیتوجهی و ترک فعل، انجام ندادن تعهدات در قبال کشور، توزیع ناعادلانه اعتبارات فرهنگی و انتصابات سیاسی به صحن علنی مجلس شورای اسلامی رفت و با دریافت کارت زرد از مجلس خارج شد.