فرودگاه مهرآباد
فرودگاه مهرآباد
سرود خمینی ای امام که در روز 12 بهمن 1357 در فرودگاه مهرآباد تهران اجرا شد، در قاب فیلم کوتاه «مَطلعِ فجر» بازسازی شد.
انتشارات شهیدکاظمی به بهانه ایام الله دهه فجر بسته پیشنهادی کتاب با موضوع انقلاب اسلامی و تاریخ انقلاب به علاقمندان کتاب معرفی مینماید.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: 8 پروژه فرودگاهی در بخش عملیات هوانوردی و فرودگاهی در 6 فرودگاه کشور به بهرهبرداری رسید.
«ای شاه خائن / آواره گردی / کُشتی جوانان وطن / آه و واویلا،...»، «زاری مکن شهبانو / اگه ممد بمیره / کارتر تو رو میگیره»، «ازهاری بیچاره، ای سگ چارستاره، باز هم بگو نواره، نوار که پا نداره» و «امروز هوا بارونیه، کشتن شاه قانونیه».
مجله مهر در پرونده «غرب وحشی» که تا 22 بهمن ادامه دارد، به جنایات غرب علیه مردم ایران میپردازد. در این گزارش به کودتاهایی که در کشورمان صورت گرفته پرداختهایم.
تهران - ایرنا - اکران تمثال شهید تیموری، احداث پایانه تاکسیرانی گزل و تفرش، افزایش سرعت عملیات عمرانی در پروژه شهید بروجردی و همچنین انتقال آموزش های تفکیک پسماند به بیش از 11 هزار خانوار از مهمترین اخبار شهر تهران است.
جعفر میعادفر رئیس اورژانس کشور ضمن تاکید به نیاز اورژانسی، اورژانس هوایی به اعتبار گفت: طرح جدیدی برای کاهش زمان رسیدن به بیمار را در برنامه داریم که به زودی اجرایی می شود.
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعهای از ویدیوها عمدتاً متکی بر گزارشها و تحلیلها و ویدیوییهایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست دادهاید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر میتوان فرا گرفت.
انقلاب اسلامی در شرائطی به پیروزی رسید که جهان بین دو قطب قدرت غرب و شرق (آمریکا و شوروی) تقسیم شده بود و هیچ حرکتی در خارج از چهارچوب ادبیات و باورهای سیاسی این دو ابرقدرت قابل تصور نبود و انقلاب بزرگ ملت ایران، حیرت جهانیان را برانگیخت و در ناباوری کامل قدرتها، کانون امید شد.
بهمن که میآید تمام خاطراتی که بیش از 4 دهه از آن ها گذشته است دوباره زنده می شود و آن هایی که اکنون خیلی های شان پدربزرگ و مادربزرگ شده اند و از روز ورود امام خمینی (ره) به کشور خاطره و هیجان روزهای اول انقلاب را دارند، دل شان دوباره جوان می شود و یک بار دیگر شب ها و روزهای پر از امید را مرور می کنند.
مردم از کسانی ناامیدند که شعار گفتوگوی تمدنها سر دادند تا اربابانشان در کاخ سفید را خشنود کنند اما رئیسجمهور آمریکا در ازای این خوشخدمتی نام ایران را در فهرست کشورهای محور شرارت قرار داد...
یکی از بندهای «انقلابِ سفید» که ششم بهمن 1341 به رفراندوم گذاشته شد اعطای حق رأی به زنان بود، در این روز مردها در انتخاباتی شرکت کردند تا نظر خود را درباره اعطای حق رأی به زنان بیان کنند!
رئیس سازمان هواپیمایی کشور گفت: با راه اندازی سامانه یکپارچه سازی اطلاعات مسافران دسترسی کامل به اطلاعات مسافران از جمله آگاهی از ابتلای آنان به کرونا فراهم شد.
پل طبیعت تهران با شعار «پرچم افتخار» از امشب تا 22 بهمن ماه به مناسب آغاز دهه فجر و چهل و سومین سالگرد انقلاب اسلامی به رنگ پرچم ایران درآمد.