فرودگاه مهرآباد
فرودگاه مهرآباد
با وجود حضور کاروان پرسپولیس در فرودگاه، کشور عربستان هنوز مجوز پرواز هواپیمای این تیم را صادر نکرده است.
با وجود حضور اعضای تیم فوتبال پرسپولیس در فرودگاه، هنوز اجازه پرواز سرخپوشان صادر نشده است.
با وجود حضور کاروان پرسپولیس در فرودگاه، کشور عربستان هنوز مجوز پرواز هواپیمای این تیم را صادر نکرده است.
قرمزها امروز تهران را به مقصد جده ترک کردند.
کاروان تیم فوتبال پرسپولیس برای برگزاری دیدار با الهلال راهی عربستان شدند.
کاروان تیم فوتبال پرسپولیس برای برگزاری دیدار با الهلال راهی عربستان شدند.
در حالی که قرار بود کاروان تیم پرسپولیس پیش از ظهر امروز تهران را به مقصد ریاض ترک کند اما هنوز این پرواز انجام نشده است.
اعضای تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی با تیم الهلال امروز ساعت 11 صبح عازم عربستان خواهند شد.
اعضای پرسپولیس طبق برنامه امروز ساعت 11 تهران را به مقصد عربستان ترک خواهند کرد.
فارس نوشت: از جمله نقاط تاریک کارنامه بنی صدر، آگاهی وی از وقوع حمله صدام و در عین حال، عدم اقدام برای جلوگیری از وقوع آن بود. بنیصدر بعدها مینویسد: «نزدیک به دو ماه قبل از حمله، گزارش اداره اطلاعات ارتش، حمله را قریب الوقوع می کرد».
مهدی رمضانی، عضو هیئت علمی دانشگاه افسری امام حسین (ع) به تأثیر نفاق بنی صدر در سال های ابتدایی جنگ اشاره می کند و می گوید: «تا زمانی که بنیصدر فرمانده کل قوا بود و نیروهای مسلح در اختیار او بود، هیچ عملیات موفقیتآمیز و پدافندی علیه رژیم بعث نداشتیم».
ایرنا نوشت: سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران جزئیات جلسه هم اندیشی اعضای شورای شهر و شهردار تهران را تشریح کرد و گفت: ایجاد کمیته هایی برای تعیین تکلیف مطالبات شهرداری، مسائل برج میلاد و تاکید بر کاهش زمان صدور پروانه ساخت از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح شد.
سخنگوی شورای شهر تهران از تشکیل هیاتهای اندیشه ورز در همه بخش ها و پهنه های فعالیتی شهرداری تهران خبر داد.
بنی صدر که زیر بار وزارت نمی رفت هم وزیر اقتصاد و دارایی شد هم وزیر خارجه و چون دانست مشکل گروگان ها به زودی حل نمی شود ترجیح داد وزارت خارجه را به دیگری بسپارد.