چهارشنبه 26 شهریور 1404

فروشندگان سهام برمی‌گردند؟

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
فروشندگان سهام برمی‌گردند؟

دنیای اقتصاد: بازار سهام در چهارمین روز هفته، با فشار عرضه همراه شد. فروشندگان بدون تقابل تقاضا به پیشروی در بازار روی آوردند تا بیش از 304نماد را به صف فروش برسانند.

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ بازار سهام در چهارمین روز هفته، با فشار عرضه همراه شد. فروشندگان بدون تقابل تقاضا به پیشروی در بازار روی آوردند تا بیش از 304نماد را به صف فروش برسانند. با قفل شدن بازار در سمت فروش، ارزش معاملات نیز با کاهشی 48درصدی نسبت به روز گذشته زیر 5همت باقی ماند و حدود 700میلیارد تومان نیز از گردونه دادوستدهای بورسی توسط حقیقی‌ها خارج شد.

این درحالی است که به واسطه اخبار ضدونقیض سیاسی قیمت اسکناس آمریکایی در بازار آزاد به نیمه کانال99هزار تومان رسیده است. از این رو صندوق‌های طلا موفق شدند تا طی روز سه‌شنبه میزبان بیش از هزار و 100میلیارد تومان از پول حقیقی‌ها باشند.

به جز چند صنعت کوچک در بازار که با استقبال همراه شدند، تمام لیدرهای بورسی در سمت عرضه قرار داشتند تا تکلیف بازار برای عبور از مقاومت 2میلیون و 650هزار واحد روشن شود. در صورتی که محر‌ک‌های جدیدی موتور بازار را گرم نگه داشته و ریسک‌های سیاسی پیشروی نکنند، مسیر برای عبور از مقاومت مذکور هموار خواهد شد.

جزئیات بیشتر را در" پادکست تریبون بورس" بشنوید.