پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

فروش ارز شرکتهای بورسی به نرخ 28500 حذف شد

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، با راه‌اندازی مرکز مبادله ارز و طلای ایران از روز سه‌شنبه مورخ 2 اسفند 1401 منابع ارزی ناشران بورسی، از جمله ناشران حاضر در صنایع شیمیایی، فلزی و نفتی، از این پس بر اساس مکانیزم جدید مبتنی بر منابع و مصارف (عرضه و تقاضا)، کشف قیمت می‌شود.

بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار مورخ 11 بهمن ماه 1401، مرکز مبادله ارز و طلای ایران از روز سه‌شنبه مورخ 2 اسفند 1401 فعالیت رسمی خود را در حوزه معاملات ارزی (اسکناس و حواله) آغاز می‌کند.

منابع ارزی ناشران بورسی، از جمله ناشران حاضر در صنایع شیمیایی، فلزی و نفتی، از این پس بر اساس مکانیزم جدید مبتنی بر منابع و مصارف (عرضه و تقاضا)، کشف قیمت می‌شود.

با افزایش قیمت دلار برای شرکت‌های صادرات محور بورس وضعیت سوددهی بسیار بهتر از گذشته شده و انتظار می‌رود بازار سرمایه روند عالی قیمتی را طی کند.