دوشنبه 19 آبان 1404

فروش خانه سرمربی پیشین تیم ملی انگلیس با 3 میلیون پوند ضرر!

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
فروش خانه سرمربی پیشین تیم ملی انگلیس با 3 میلیون پوند ضرر!

خانه یکی از سرمربیان پیشین تیم ملی فوتبال انگلیس به پرداخت بخشی از بدهی‌های هنگفت او توسط اعضای خانواده‌اش به به فروش رسید.

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از نشریه سان انگلیس؛ عمارت مجلل اسون گوران اریکسون، سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال انگلیس که تابستان سال گذشته در 76 سالگی درگذشت به فروش گذاشته شد تا از درآمدهای حاصل از آن، بدهی‌های به جا مانده از این مرد اسکاتلندی تسویه شود.

این عمارت 7 خوابه در شهر تورسبی از استان وارملند سوئد، پس از مرگ اریکسن با قیمتی معادل 2 میلیون پوند به فروش گذاشته شد اما به دلیل نبود مشتریانی که حاضر به پرداخت این رقم هنگفت شوند، خانواده و وراث سرمربی پیشین تیم ملی انگلیس، 400 هزار پوند از قیمت کاسته‌اند و این اقدام آنها نیز توجه یک تاجر زن فعال در حوزه بازرگانی الکترونیک را جلب کرده است. با این حال ظاهراً قیمت نهایی فروش عمارت اریکسن فقید به رقمی بسیار پایین‌تر از قیمت در نظر گرفته شده توسط خانواده او رسیده و تا حداقل 1.3 میلیون پوند کاهش یافته است. این در حالیست که خود اریکسن برای خرید این عمارت در سال 2002 بیش از 4.5 میلیون پوند هزینه کرده بود و این یعنی که ملک او با ضرری بالغ بر 3 میلیون پوند فروخته شده است.

اسون گوران اریکسون درگذشت

با این وجود حتی یک پنی از رقم فروش این عمارت به بازماندگان اریکسن که شامل همسر و دو فرزند او می‌شوند، نخواهد رسید؛ چرا که تمام آن باید صرف پرداخت بدهی‌های سرمربی پیشین باشگاه لاتزیو شود. به عنوان مثال، اریکسن تنها در یک مورد، 7.4 میلیون پوند به اداره مالیات انگلیس بدهی داشته و سایر بدهی‌هایش نیز مجموعاً به رقمی نزدیک به یک میلیون یورو می‌رسند.

خانواده اریکسن فقید برای جبران این بدهی‌ها تاکنون بخشی از دارایی و اموال به جا مانده از او شامل کت و شلوار آرمانی وی که در زمان مربیگری تیم ملی انگلیس در جام جهانی 2006 به تن داشت با نکته‌های تاکتیکی دست‌نوشته خودش در جیب آن را در ازای 140 هزار پوند فروختند.

فروش خانه سرمربی پیشین تیم ملی انگلیس با 3 میلیون پوند ضرر! 2