پنج‌شنبه 23 مرداد 1404

فروش 8 میلیارد و 900 میلیون تومانی برای 130 هزار نسخه کتاب در اولین روز نمایشگاه مجازی کتاب تهران

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
فروش 8 میلیارد و 900 میلیون تومانی برای 130 هزار نسخه کتاب در اولین روز نمایشگاه مجازی کتاب تهران

علی رمضانی از فروش 129 هزار و 448 نسخه کتاب در نخستین روز از دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران خبر داد.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام ستاد خبری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، علی رمضانی (رئیس دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران) با بیان این‌که در نخستین روز از دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران 129 هزار و 448 نسخه کتاب به مبلغ 89 میلیارد و 467 میلیون و 786 هزار و 547 ریال در سراسر کشور به فروش رسید، گفت: 24 هزار و 924 سفارش کتاب از سوی مردم ثبت شده است که از این تعداد صدهزار و 78 سفارش کتاب از سوی ناشران حاضر در این نمایشگاه ارسال شده و 14 هزار و 846 سفارش در انتظار ارسال است.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه معرفی آخرین کتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

رمضانی با تاکید بر این‌که تغییری در میزان و مبلغ تعرفه‌های پستی برای ارسال کتاب از سوی ناشران صورت نگرفته است گفت: حمل‌ونقل پستی بسته‌های با قیمت فاکتور کمتر از 50 هزار تومان برای ناشران رایگان است و برای بسته‌های تا وزن دو کیلوگرم، مبلغ هفت هزار تومان دریافت می‌شود. همچنین کرایه پستی بسته‌های با وزن بیش از دو کیلوگرم شامل تخفیف 10 درصدی خواهد بود.

دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از سوم بهمن‌ماه آغاز و تا دهم بهمن‌ماه 1400 به مدت هشت روز ادامه خواهد داشت. علاقه‌مندان برای بازدید و خرید کتاب می‌توانند به ketab.ir مراجعه کنند

فروش 8 میلیارد و 900 میلیون تومانی برای 130 هزار نسخه کتاب در اولین روز نمایشگاه مجازی کتاب تهران 2