فناوری نانو
فناوری نانو
با توجه به اهمیت رقابتی بودن محصولات به عنوان پیش شرط ماندگاری واحدهای تولیدی در عرصه اقتصاد جهانی، کارآفرینان بزرگ و پیشتاز برای جا نماندن از مسابقه توسعه و بقاء، همواره تشنه دستیابی به روزآمدترین فناوری های تولید محصولات جذاب و مشتری پسند با قیمت های مناسب تر هستند.
عماد احمدوند رییس کارگروه ترویج ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره اولویتهای این ستاد برای سال آینده گفت: یک سری اولویتهای موضوعی و کارکردی داریم. مثلا حوزههای سلامت، آب، محیط زیست، انرژی جزو حوزههای موضوعی اولویت دار هستند. وی با اشاره به اولویتها در حوزه کارکردی ادامه داد: موضوع صادرات یکی از اولویتهای چند سال اخیر است که هر چه جلوتر...
دسترسی آسان به پزشک و بهره مندی مردم از خدمات بهداشتی و درمانی از مهم ترین مولفه های لازم برای داشتن یک زندگی معمولی است؛ از سوی دیگر توزیع ناعادلانه پزشک و خدمات درمانی می تواند سلامت جامعه را با خطری غیرقابل جبران روبرو کند؛ حال که کمبود پزشک در مناطق محروم به بحرانی خطرآفرین تبدیل شده است، شورای عالی انقلاب فرهنگی اخیرا برای رفع تدریجی این بحران افزایش ظرفیت سرانه پزشک در مقطع عمومی...
کسب رتبه چهارم جهانی، ساخت 226 دستگاه پیشرفته توسط 61 شرکت، ثبت 324 پتنت نانو ایران در دفاتر ثبت پتنت معتبر از قبیل دفتر آمریکا (USPTO) و اروپا (EPO)، اجرای 347 پروژه موفق تبادل فناوری نانو بین فناوران و شرکتهای صنعتی و فروش 115.453 میلیارد ریالی از جمله دستاوردها و پیشرفت علم نانو در طی یک سال گذشته به شمار میرود.
کسب رتبه چهارم جهانی، ساخت 226 دستگاه پیشرفته توسط 61 شرکت، ثبت 324 پتنت نانو ایران در دفاتر ثبت پتنت معتبر از قبیل دفتر آمریکا (USPTO) و اروپا (EPO)، اجرای 347 پروژه موفق تبادل فناوری نانو بین فناوران و شرکتهای صنعتی و فروش 115.453 میلیارد ریالی از جمله دستاوردها و پیشرفت علم نانو در طی یک سال گذشته به شمار میرود.
تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، برای عموم شرکتهای خدمات حمایتی کشاورزی بهمنظور همکاری با شرکتهای دانش بنیان فعال در زمینه تولید کودهای کشاورزی فراخوان داد.
تهران - ایرنا - 324 پتنت نانو ایران در 16 سال گذشته در دفاتر ثبت پتنت معتبر از قبیل دفتر آمریکا (USPTO) و اروپا (EPO) ثبت شده است که این تعداد، معادل 32 درصد از کل پتنتهای ایران (مربوط بهتمامی حوزههای علم و فناوری) در این دفاتر است.
عماد احمدوند، رییس کارگروه ترویج ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره فرهنگ استفاده از نانو برای زندگی راحتتر اظهار کرد: اقدامات خود و اینکه در حوزه فناوری نانو حال حاضر در کجا قرار داریم را برای فضای عمومی جامعه بیشتر با ظرفیت رسانههای عمومی کشور انجام میدهیم. احمدوند در پاسخ به این سوال که چطور مردم عادی از توانمندی ها و محصولات نانویی...
915 محصول ایرانی مبتنی بر نانوفناوری در بیش از 15 حوزه صنعتی روانه بازار شد.
بی نظیری قدرت سازندگی ایرانیان، این باور را حتی در دشمنان این ملت بوجود آورد که ایرانیان با هوش و ذکاوت سرشار خود در میان شدیدترین تحریمها، کشورشان را در حد الگو خواهند ساخت، و امروز این مقاومت به الگوی جهانی حتی برای روسیه به عنوان یک قدرت بزرگ شده است.
هر چند که اکثر جلسات ستاد اجرای نقشه جامع علمی کشور در سال گذشته به آزمون سراسری اختصاص یافت، ولی این ستاد علاوه بر نهایی سازی سند ملی فناوری نانو، اقداماتی را برای بهکارگیری متخصصان خارج از کشور اجرایی کرده است.
در سال گذشته تعداد شرکتهای دانشبنیان به عدد 6515 و میزان فروش آنها به رقم 180 هزار میلیارد تومان رسید و تعداد 200 طرح توسعه فناوری متناسب با نیازهای جامعه مورد تصویب و در برنامه حمایتی ستادهای توسعه فناوری قرار گرفت و تعداد 15 طرح فناورانه نیازمحور متناسب با اولویتهای اعلامی سازمانها و نهادهای کشور تعریف و وارد فاز عملیاتی شدند.
عماد احمدوند رییس کارگروه ترویج ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص رمز موفقیت فناوری نانو طی سالهای اخیر بیان کرد: این میزان از موفقیتها در حوزه نانو یک سری ریشه و عواملی دارد که شاید یکی از مهمترین ریشهها باور به توانمندی است، اینکه برایتان باور ایجاد شود که میتوانید. وی با بیان اینکه باور داشتن میتواند راهی برای کنار زدن خیلی از موانع...
درمانهای سنتی سرطان با خطر آسیب رساندن به بافتهای سالم همراه هستند زیرا برای از بین بردن سلولهای سرطانی کار میکنند و میتوانند به بافتهای سالم نیز آسیب برسانند. دانشمندان در حال حاضر روی روشهای درمانی مبتنی بر فناوری نانو کار میکنند تا بر این محدودیت غلبه کنند و احتمال بقا را در چندین نوع سرطان افزایش دهند.