فوتبال
فوتبال
تهران - ایرنا - فوقستاره آرژانتینی فوتبال دنیا در سال 2025، در مجموع 130 میلیون دلار درآمد داشته است.
هافبک پیشین تیم ملی فوتبال آلمان و رئال مادرید درباره مدعیان قهرمانی جام جهانی پیش رو، رئال مادرید، کارلو آنچلوتی، تیمهای برزیل و آلمان صحبت کرد.
تصویر جالبی از مراسم عروسی کاپیتان پرسپولیس منتشر شده است.
معمولا بازی های بوندس لیگا یک جوری تنظیم می شد که همیشه شب عید نوروز ما یا در اردو بودیم یا بازی داشتیم.
تیم فوتبال النصر امارات در هفته دهم رقابتهای لیگ این کشور، با درخشش مهدی قایدی مقابل تیم صدرنشین العین، به تساوی دو بر دو دست پیدا کرد.
با نزدیکتر شدن به جام جهانی 2026، برنامهریزی برای بازیهای تدارکاتی بین تیمهای ملی در حال انجام است. بر اساس گزارشها، تعدادی از دیدارهای جذاب دوستانه برای فروردین و اردیبهشت 1405 برنامهریزی شده است.
دیدار این هفته النصر و الاخدود یک میهمان ویژه داشت.
امید عالیشاه شنبه شب مراسم عروسی خود را برگزار کرد.
مدافع گلگهر که سابقه بازی در استقلال را دارد، در صحبتهایی جنجالی پس از پیروزی این تیم برابر آبیپوشان در هفته پانزدهم گفت: 4 سال منتظر انتقام بودم.
هفته نهم لیگ برتر والیبال مردان با تداوم شکستناپذیری شاگردان بهروز عطایی در تیم فولاد سیرجان ایرانیان به پایان رسید.
علیرضا منصوریان، سرمربی ایرانی تیم الطلبه عراق، شروع موفقی را در دربی بغداد تجربه کرد. هواداران این تیم با نصب بنرهایی با القاب استقلالی منصوریان، حمایت قاطع خود را از او در مسیر بازگشت الطلبه به روزهای اوج و پیروزی مقابل تنها نماینده عراق در لیگ نخبگان نشان دادند.
در جریان مسابقات جام ملتهای آفریقا، لوکا زیدان فرزند اسطوره فوتبال فرانسه، تحت تأثیر اجرای قانون جدید ضد وقتکشی قرار گرفت. داور مسابقه به دلیل نگه داشتن بیش از حد توپ توسط این دروازهبان، یک ضربه کرنر به نفع تیم بورکینافاسو اعلام کرد.
نواک جوکوویچ، اسطوره دنیای تنیس، در مراسم گلوب ساکر دبی موفق شد نخستین جایزه «گلوب اسپورتس» را به عنوان بهترین ورزشکار غیرفوتبالی جهان دریافت کند. این جایزه ویژه که به پاس اراده و تداوم در اوج به وی تعلق گرفت، توسط کریستیانو رونالدو به او اهدا شد.
ستاره سابق تیم ملی انگلیس با خطر زندان روبهرو شد.
کادرفنی تیم ملی فوتسال بانوان با حضور در برخی از دیدارهای هفته جاری لیگ برتر، عملکرد بازیکنان را ارزیابی کردند.
مراسم گلوب ساکر 2025 در دوبی برگزار شد و جایزه بازیکن مرد سال به عثمان دمبله تعلق گرفت. کریستیانو رونالدو هم جایزه بازیکن سال خاورمیانه را دریافت کرد.