سه‌شنبه 7 اسفند 1403

فیفا 10 هزار بلیط دوباره فروخت / عصیان آرژانتینی‌ها علیه بازار سیاه در دوحه (عکس)

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
فیفا 10 هزار بلیط دوباره فروخت / عصیان آرژانتینی‌ها علیه بازار سیاه در دوحه (عکس)

فیفا اعلام کرد به دلیل استقبال تماشاگران باقی مانده بلیت‌های فینال را با قیمت رسمی به فروش می‌رساند.

به گزارش "ورزش سه" فدراسیون فوتبال آرژانتین اعلام کرد، روز جمعه باقی مانده بلیت بازی فینال جام جهانی بین آرژانتین و فرانسه با قیمت رسمی به فروش می‌رساند. فروشی که از ساعت 6 صبح به وقت آرژانتین انجام شده است.

فیفا 10 هزار بلیت اضافه برای آرژانتینی‌ها در نظر گرفته که از طریق سامانه مربوطه عرضه می‌شود. از 90 هزار صندلی ورزشگاه لوسیل، 45 هزار صندلی برای آرژانتینی‌ها خواهد بود.

تعداد 10 هزار بلیت در حالی از سوی فیفا به فینال به فروش می‌رسد که حدود 400 هوادار آرژانتین دو دوحه خواستار خرید بلیت با قیمت رسمی و بدون بازار سیاه بودند،

برخی هواداران آلبی سلسته با در دست داشتن بنر و نوشته‌هایی مقابل هتل برج جاسم در دوحه که مکان اقامت آرژانتین است، خواسته‌ی خود را مطرح کردند.

فیفا قیمت بلیت فینال را در سه سطح اعلام کرده که به شرح زیر است: دسته سوم: 611 دلار (نزدیک به 24 میلیون تومان) دسته دوم: 1013 دلار (نزدیک به 40 میلیون تومان) دسته اول: 1625 دلار (نزدیک به 63 میلیون تومان)

با این حال در سه روز گذشته، قیمت بلیت در بازار سیاه به 4500 دلار (نزدیک به 175 میلیون تومان) رسیده که همین امر واکنش آرژانتینی‌هایی که هنوز بلیت فینال را خریداری نکرده‌اند را به همراه داشته است.

خطوط هوایی آرژانتین بعد از پیروزی این تیم برابر کرواسی در نیمه نهایی، دو پرواز ویژه از بوینس آیرس به دوحه اختصاص دادند که در عرض چند ساعت پر شد. هم‌چنین سفارت آرژانتین در قطر اعلام کرده ورود افرادی که پاسپورت آرژانتینی دارند و یا دو تابعیتی (یک رگ آرژانتینی دارند) به دوحه افزایش پیدا کرده است. پیش از شروع جام جهانی مسئولان سفارت آرژانتین در قطر پیش بینی کرده بودند بین 35 تا 40 هزار نفر آرژانتینی برای حمایت از تیم ملی وارد دوحه می‌شوند.

فینال جام جهانی روز یکشنبه بین دو تیم فرانسه و آرژانتین برگزار خواهد شد.

فیفا 10 هزار بلیط دوباره فروخت / عصیان آرژانتینی‌ها علیه بازار سیاه در دوحه (عکس) 2