فیفا
فیفا
فارس نوشت: علی فتحاللهزاده مدیرعامل باشگاه استقلال زمان کمی برای جلوگیری از یک تراژدی دارد.
مدیر ورزشی تیم فوتبال تاتنهام باید از سمت خود در این باشگاه لیگ برتری کنارهگیری کند.
فؤاد انور، ستاره سابق تیم ملی عربستان، جدایی هروه رنار را عجیب و غیرقابلقبول توصیف کرد و تأکید کرد این تیم به مربی بزرگی در سطح زینالدین زیدان و کارلو آنچلوتی نیاز دارد.
مدیر ورزشی تیم فوتبال تاتنهام باید از سمت خود در این باشگاه لیگ برتری کنارهگیری کند.
دومین بازی تیم ملی هم در ورزشگاه آزادی با حضور تماشاگران زن همراه بود.
باشگاه استقلال برای فرار از صادر نشدن مجوز حرفهای و حذف از لیگ قهرمانان آسیا فرصت زیادی ندارد.
ورزش سه نوشت: فؤاد انور، ستاره سابق تیم ملی عربستان، جدایی هروه رنار را عجیب و غیرقابلقبول توصیف کرد و تأکید کرد این تیم به مربی بزرگی در سطح زینالدین زیدان و کارلو آنچلوتی نیاز دارد.
مدیران باشگاه استقلال از شب گذشته تا امروز به پرداخت طلب استراماچونی امیدوار شدند.
تیم ملی فوتبال ایران در ردهبندی پیشروی فیفا جایگاه بیستوچهارم جهانی را حفظ خواهد کرد.
فواد انور، ستاره سابق تیم ملی عربستان، جدایی هروه رنار را عجیب و غیرقابل قبول توصیف کرد و تاکید کرد این تیم به مربی بزرگی در سطح زینالدین زیدان و کارلو آنچلوتی نیاز دارد.
بر اساس پیشبینی سایت فوتبال رنکینگ جایگاه ایران در ردهبندی فیفا تغییری نخواهد کرد.
مسئولان باشگاه استقلال نیز متوجه شدند برای پرداخت طلب استراماچونی و همچنین ارسال نامه توافق با این مربی به فیفا تا روز یازدهم فروردین فرصت دارند و قائدتا یک روز بیشتر فرصت داشتن در این پرونده می تواند خیلی برای مسئولان این باشگاه حیاتی باشد.
آنا نوشت: مدیران باشگاه استقلال از شب گذشته تا امروز به پرداخت طلب استراماچونی امیدوار شدند.
مدیریت باشگاه استقلال زمان کمی برای جلوگیری از یک تراژدی دارد.