فیلترینگ
فیلترینگ
اقتصادنیوز: پزشکیان گفت: زیر بار تحقیر نمیرویم.
رئیسجمهور: مسأله فیلترینگ در دستور کار است و آن را در شورای امنیت هم مطرح خواهیم کرد. روسای جمهور آمریکا باید اول برادریشان را اثبات کنند بعد ما با آنها گفتوگو خواهیم کرد.
رئیس جمهوری در نشست خبری خود درباره فیلترینگ صحبت کرد.
اقتصادنیوز: حواشی یکی از اتفاقات مهم اولین نشست خبری رئیس جمهور با خبرنگاران بود.
مسعود پزشکیان درباره رفع فیلترینگ و سفر خود به نیویورک توضیحاتی ارائه کرد.
مسائلی چون رفع فیلترینگ، متنسب سازی حقوق بازنشستگان، افزایش حقوق کارمندان، گشت ارشاد، رفع تحریم ها و حل مشکل بورس از جمله سوالات مهم مردم از مسعود پزشکیان رئیس جمهوری است.
دوران شور انتخاباتی ستادها و حامیان ایشان تمام شد و موعد برنامهریزی و پاسخگویی به نیازهای نوظهور نسل زد، این نسل مطالبهگر از راه رسیده است.
روزنامه کیهان در کزارش امروز خود مشروط به پاسخگویی و مسئولیتپذیری پیامرسانهاخواستار رفع فیلترینگ شد روزنامه کیهان در کزارش امروز خود مشروط به پاسخگویی و مسئولیتپذیری پیامرسانهاخواستار رفع فیلترینگ شد به گزارش عرشه آنلاین فیلترینگ باید برداشته شود، اما مشروط به پاسخگویی و مسئولیتپذیری پیامرسانها. عقل و منطق و قوانین ما - مانند هر کشور حواس جمع دیگر - تعامل با طرفهای خارجی را...
روزنامه زنجیرهای اعتماد تصویری تحریفشده از ماجرای فیلترینگ ارائه کرد.
یکی از بدترین شکاف فرهنگی در موضوع حجاب در عرصه هنر و سینمای رسمی، با هنرمندان به وجود آمده که ساختار رسمی نمیتواند این شکاف را نادیده بگیرد. سرریز این شکاف به افراد محجبه هم هست.
فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: پس از اینترنت دومین مسالهای که باید به نحو ملموسی به سوی حل شدن آن حرکت کرد، موضوع زن و جایگاه اجتماعی و حقوق آن است.
آقای رئیسجمهور قرار است فردا نشست رسانهای داشته باشند. از روز انتخاب تاکنون، اگر صدا از سنگ درآمده درباره رفع فیلتر اعصابخردکن، از ایشان و وزیر ارتباطاتشان هم درآمده، وگرنه در دوران مبارزات انتخاباتی که گوش فلک را برای قول رفع فیلتر، کَر کرده بودند.
با تشکیل گروه دوستی پارلمانی گروه دوستی پارلمانی ایران و آلمان، برزیل و افغانستان در مجلس دوازدهم، امروز انتخابات هیات رئیسه آن نیز انجام شد.
آل صادق در خصوص سفر رئیس جمهور به اقلیم کردستان عراق و رایزنی با مقامات این منطقه گفت: برای اولین بار سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به منطقه اقلیم کردستان (اربیل و سلیمانیه) صورت میگرفت که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بود و هیات ریاست محترم جمهوری مورد استقبال بسیار گرم مسئولین محلی و مردم این منطقه قرار گرفت.