دوشنبه 10 آذر 1404

قالیباف: امام در برابر رژیم پهلوی که پنجره‌های ابتذال را بر روی زن ایرانی باز کرده بود در‌های انقلاب را به روی زن ایرانی گشود + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع

رئیس مجلس شورای اسلامی در دومین اجلاسیه خانواده، آینده و پیوند‌های پایدار گفت: امام در برابر رژیم پهلوی که پنجره‌های ابتذال را بر روی زن ایرانی باز کرده بود در‌های انقلاب را به روی زن ایرانی گشود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در دومین اجلاسیه خانواده، آینده و پیوند‌های پایدار گفت: حضرت امام بود که زن ایرانی را باور کرد و از بازیچه مصرف گرایی شدن به کنشگر تعیین کننده میدان بودن دعوت کرد.

وی افزود: بعد از امام هم این صراط مستقیم را از شاگرد و جانشین او آموخته‌ایم که اگر کشوری رشد یافته و پیشرفته می‌خواهیم، باید خانواده به عنوان محور جامعه و زن به عنوان محور خانواده آگاهانه و آزادانه کنشگری کند، بدون آنکه حقوق انسانی خود را از دست بدهد و بدون آنکه کرامت زنانه خود را هزینه کند. اگر چنین شد، یعنی ما از شاخصه‌های حکمرانی اسلامی فاصله داریم و نارسایی و ناکارآمدی ما عدالت را قربانی می‌کند.