سه‌شنبه 31 شهریور 1405

قدردانی IPC از حضور تنیس با ویلچر در مسابقات آزاد آمریکا

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
قدردانی IPC از حضور تنیس با ویلچر در مسابقات آزاد آمریکا

به گزارش خبرگزاری فارس، اندرو پارسونز رئیس کمیته بین‌المللی پارالمپیک از تصمیم اتخاذ شده مبنی بر حضور تنیس با ویلچر در مسابقات آزاد آمریکا قدردانی کرد.

هفته گذشته بعد از اینکه اعلام شد تنیس با ویلچر جزو مسابقات آزاد آمریکا نیست، برگزارکنندگان گرنداسلم از سوی بازیکنان مورد انتقاد قرار گرفتند.

پارسونز در این باره اظهار داشت: کمیته بین‌المللی پارالمپیک از تصمیم آمریکا برای بازگرداندن تنیس با ویلچر در مسابقات امسال خوشحال است.

وی افزود: بعد از انتقاد شدید تنیسورها از تصمیم اولیه، کمیته برگزاری مسابقات به این انتقادات گوش داد و با حمایت فدراسیون جهانی تنیس در تصمیم اولیه تجدیدنظر کرد.

رئیس کمیته بین‌المللی پارالمپیک یادآور شد: کمیته برگزاری تنیس آزاد آمریکا مسابقات با ویلچر را از سال 2005 اضافه کرد و بعد از آن رقابت دوبل هم اضافه شد.

پارسونز با اشاره به پیشرفت تنیس با ویلچر، عنوان کرد: این رویداد تاکنون در پیشبرد تنیس با ویلچر و خدمت رسانی به این بخش گام اساسی برداشته است. جنبش پارالمپیک از تعهد برگزارکنندگان برای مسابقات تنیس با ویلچر قدردانی می‌کند.

انتهای پیام / ا

آمریکا تنیس پارالمپیک ویلچر