شنبه 8 شهریور 1404

قرار گرفتن 300 ماهواره کوچک در مدار توسط بخش خصوصی

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع

رییس کنسرسیوم شرکت‌های فعال در حوزه فضایی از اعطای مجوز شرکت‌های خصوصی برای ورود به حوزه فضایی خبر داد و گفت: با کسب این مجوز 300 ماهواره کوچک در مدار لئو از سوی کنسرسیومی از شرکت‌ها قرار خواهند گرفت.

حسین شهرابی در حاشیه دورهمی فضایی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تشکیل کنسرسیومی در حوزه فضایی، افزود: واگذاری اپراتور ماهواره مخابراتی به بخش خصوصی از برنامه‌های کشور است که کنسرسیومی از شرکت‌های فعال در حوزه منظومه لایه‌های زمین در این حوزه فعال شده است.

وی ادامه داد: این کنسرسیوم قرار است با دریافت مجوز منظومه ماهواره‌های مخابراتی، در مدت 5 تا 7 سال آینده حدود 300 ماهواره کوچک را در مدار لئو قرار دهد.

به گفته وی، با این اقدام ارتباطات مخابراتی کم باند و ظرفیت کم در حوزه اینترنت اشیا برای کاربران فراهم می‌شود.

شهرابی خاطر نشان کرد: این شبکه ارتباطی مستقل از مکان است و کاربران در هر نقطه از کشور در مناطق روستایی، جنگل‌ها و دریا به ارتباطات مخابراتی دسترسی دارند.

ادامه دارد