پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

قرنطینه خانگی کرونا، فرصتی مناسب برای توسعه کتابخوانی است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
قرنطینه خانگی کرونا، فرصتی مناسب برای توسعه کتابخوانی است

قزوین - ایرنا - فرماندار بویین زهرا گفت: قرنطینه خانگی و ماندن در منزل، یک راهکار برای مقابله با ویروس کرونا است که می‌توان از آن برای ترویج و توسعه فرهنگ کتابخوانی بهره برد.

به گزارش ایرنا، مصطفی آقاعلی روز چهارشنبه در دیدار با صفر امینی رییس کتابخانه‌های عمومی شهرستان به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، افزود: آنچه امروز با عنوان کتاب در دسترس اهل مطالعه قرار می‌گیرد حاصل رنج، تلاش و پیگیری افراد دانایی است که با پشتکار و علاقه، حاصل دانش و تجربیات خود را در قالب کتاب به جامعه معرفی کرده و در دسترس مردم قرار داده‌اند که جای قدردانی دارد.

وی افزود: شیوع ویروس کرونا و اهمیت قرنطینه خانگی، فرصتی برای افزایش سرانه مطالعه در جامعه محسوب می‌شود که در عین تهدید این بیماری به وجود آمده است.

آقاعلی اضافه کرد: باید این فرصت به دست آمده را غنیمت شمرد و با طرح‌ها و برنامه‌های گوناگون، فرهنگ کتابخوانی و مطالعه را در سطح جامعه افرایش داد که قطعا نتایج آن در دراز مدت قابل مشاهده است.

فرماندار شهرستان بویین زهرا گفت: با توجه به این موضوع و بر اساس تصمیم ستاد کرونای شهرستان، کتابخانه‌های عمومی شهرستان می‌توانند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی فعالیت خود را آغاز کنند.

آقاعلی خاطر نشان کرد: همچنین بر اساس تصمیم این ستاد، شهروندان می‌توانند با مراجعه به سایت www.samanpl.ir نسبت به جست و جو و سفارش کتاب خود اقدام کنند که به این شکل هم از گسترش ویروس کرونا در جامعه جلوگیری به عمل می‌آید و هم فرهنگ مطالعه در میان شهروندان ترویج می‌شود.

*س_برچسب‌ها_س*