قطعنامه ۲۲۳۱
قطعنامه ۲۲۳۱
مسکو - ایرنا - عضو شورای روابط بین اقوام که زیر نظر ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه فعالیت میکند، خاطرنشان کرد: اعضای اروپایی برجام شامل انگلیس، فرانسه و آلمان باید برای جبران زیانهای ایران در برجام بر اثر اقدامات و کارشکنی های آمریکا اقدام کنند.
لندن - ایرنا - مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اذعان به اینکه برجام از چندین ناحیه تحت فشار زیادی قرار دارد تصریح کرد: من متوجه هستم که حفظ این توافق نه تنها لازم بلکه حیاتی است.
دستگاه دیپلماسی کشورمان در پنجمین سالگرد توافق برجام، در بیانیهای تاکید کرد: مذاکره مجدد برجام و اصلاح نظام رفع تحریمها تحت هیچ شرایطی قابل تحمل نبوده و پاسخ جمهوری اسلامی ایران، قاطع و تعیین کننده خواهد بود.
وزارت خارجه کشورمان در پنجمین سالگرد توافق برجام در بیانیهای تاکید کرد: برجام یک راه حل دیپلماتیک مذاکره شده برای حل و فصل مسالمت آمیز یک بحران مزمن ساختگی در مورد برنامه صلح آمیز هسته ای جمهوری اسلامی ایران بود که ماهیتی جامع و نهایی دارد.
تهران - ایرنا - وزارت امور خارجه در بیانیهای تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن اعلام آمادگی مجدد بر حفظ و اجرای کامل مفاد برجام توسط همه طرفهای این توافق، مصمم است در قبال هرگونه زیادهخواهی و رفتارهای غیرمسئولانه اقدامات قاطع را اتخاذ نماید و سه کشور اروپایی را قویا فرا میخواند که به جای حرکت در مسیر سیاست فشار حداکثری آمریکا به تعهدات خود پایبند باشند.
وزارت امور خارجه تاکید کرد: متاسفانه جمهوری اسلامی ایران نهتنها از منافع اقتصادی رفع تحریمها منتفع نشد، بلکه بار دیگر شاهد اقدام برخی از دشمنان برای فروپاشی برجام هستیم.
وزارت خارجه در بیانیهای تاکید کرد: برجام نباید به هیچ وجه مخدوش شود. هیچ جایگزینی برای این توافق وجود ندارد.
تهران - ایرنا - احمد توکلی در اظهاراتی با اشاره به گفت و گوی یک نماینده با محمد جواد ظریف مدعی شده که وزیر امور خارجه برجام را نخوانده بود. در حالی که بسیاری از عبارات و جملات کلیدی برجام اصولا نگارش ظریف است و بسیاری از متون پیشنهادی طرفهای دیگر توسط وزیر امور خارجه به چالش کشیده شد و تغییر یافت.
تهران - ایرنا - مقامهای ارشد ایالات متحده پس از شکست در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در راستای تکمیل پروژه ضدایرانی خود و تمدید تحریم تسلیحاتی تهران به رایزنیها با سران برخی کشورهای منطقه شدت بخشیدهاند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «جوزپ بورل» نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجه و سیاست های امنیتی و نایب رئیس کمیسیون اروپا روز سهشنبه در مقالهای در پایگاه خبری «پروجکت سیندیکیت» به پنجمین سالگرد برجام اشاره کرد. مشروح مقاله وی در این پایگاه خبری به شرح زیر است: پنج سال پیش این هفته در وین، سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و انگلیس به همراه چین و روسیه و آمریکا با مسئول سیاست...
نیویورک - ایرنا - عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا با انتقاد از تصمیم ترامپ برای خروج از برجام خواستار بازگشت هرچه سریعتر این کشور به توافق هستهای ایران شد.
تهران - ایرنا - سفیر جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه اروپا و بلژیک گفت که آمریکا مسئول عدم اجرای برجام است و از اروپا خواست تا در مقابل زورگویی ایالات متحده بایستد.
بلگراد - ایرنا - سفارت جمهوری اسلامی ایران در صربستان روز سهشنبه در پنجمین سالگرد امضای برجام، با صدور بیانیه ای اعلام کرد که قطعنامه 2231 سازمان ملل متحد، متنی مخالف و ضد تحریم به شمار میرود.
تهران - ایرنا - ترامپ رییس جمهور آمریکا در حالی به اسم جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای تبلیغات گسترده ای به راه انداخته که در رویکردی متناقض نابودی یکی از مهمترین توافقات مربوط به نظام عدم اشاعه یا همان برجام را وجهه همت خود قرار داده است.
تهران - ایرنا - «وندی شرمن» از اعضای سابق تیم مذاکرهکننده آمریکا در پنجمین سالگرد برجام از عملکرد دونالد ترامپ رییس جمهوری ایالات متحده در قبال این توافق انتقاد کرد.