قم
قم
نفرات راه یافته به فینال 5 وزن نخست کشتی فرنگی قهرمانی کشور مشخص شدند.
نفرات راه یافته به دیدار فینال رقابتهای کشتی فرنگی بزرگسالان قهرمانی کشور (مرحله اول چرخه انتخابی تیم ملی) مشخص شدند.
در پایان رقابتهای مقدماتی 5 وزن اول کشتی فرنگی قهرمانی کشور، فینالیستهای مرحله اول چرخه انتخابی تیم ملی در سال 2023 مشخص شدند.
در پایان رقابتهای مقدماتی 5 وزن اول کشتی فرنگی قهرمانی کشور، فینالیستهای مرحله اول چرخه انتخابی تیم ملی در سال 2023 مشخص شدند.
فرنگی کاران راه یافته به دیدار نیمه نهایی پنج وزن نخست رقابتهای قهرمانی کشور و مرحله اول چرخه انتخابی تیم ملی مشخص شدند.
آیت الله کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران با اشاره به ترس استکبار از جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز آمریکا به معنای واقعی کلمه از جمهوری اسلامی ایران می ترسد و نیروهای جمهوری اسلامی ایران نظیر حزب الله لبنان خواب را از استکبار ربوده اند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به ترس استکبار از جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز آمریکا به معنای واقعی کلمه از جمهوری اسلامی ایران می ترسد و نیروهای جمهوری اسلامی ایران نظیر حزب الله لبنان خواب را از استکبار ربوده اند.
امام جمعه موقت تهران گفت: امروز آمریکا به معنای واقعی کلمه از جمهوری اسلامی ایران میترسد و نیروهای جمهوری اسلامی ایران نظیر حزب الله لبنان خواب را از استکبار ربوده اند.
کارشناس ورزش با اشاره به اینکه ورزش هم باید مانند آموزش سواد در کشور هم گیر شود، گفت: لازمه قرارگیری ورزش در سبد خانواده فرهنگ سازی و ذائقه شناسی است که در این مسیر رسانه نقش موثری دارد.
در روزهای اخیر و با نزدیک شدن به بلندترین شب سال بازار قم روزهای شلوغی را سپری می کند.
پدر شهید محمد حسین حدادیان در جلسه نقد و بررسی کتاب «آرام جان» گفت: فرقه دراویش گنابادی به نوعی پیادهنظام دشمن هستند و اینفرقه، یک فرقه انحرافی است.
ایسنا نوشت: امام جمعه تهران گفت: اگر قدرت در دستان ولی خدا نباشد، چیزی از ایران و قدرت ایران باقی نخواهد ماند و ما باید قدر نعمت ولایت را بدانیم.
شصتوپنجمین جشنواره منطقهای سینمای جوان - ایساتیس، با هدف شناسایی و معرفی استعدادهای سینمایی، از 20تا23 دی در شهر یزد برگزار میشود.
منصور حقیت پور گفت: در این روزهایی که شرایط حساسی داریم، عده ای تندرو که در مجلس هستند، هم حرف های ضرررسان می زنند و هم ادعا می کنند، مجلس انقلابی روی کار است. انشاءالله به وقت اش نشان خواهیم داد، انقلابی بودن باید چطور باشد.
در بیانیهی قوه قضاییه آمده است: در ماده 282 قانون مجازات اسلامی در مورد مجازات محارب مقرر میدارد: «حد محاربه یکی از چهار مجازات عنوان شده است» و در ماده 283 قانون مجازات اسلامی به صراحت مقرر میدارد «انتخاب هر یک از امور چهارگانه مذکور در ماده 282 به اختیار قاضی است».