قیمت سکه
قیمت سکه
اقتصادنیوز: امروز قیمت سکه امامی به 40,300,000 (چهل میلیون و سیصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، بدون تغییر است. قیمت دلار هم ثابت ماند.
قیمت سکه امامی به 40,300,000 (چهل میلیون و سیصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، بدون تغییر است. قیمت دلار هم بدون تغییر بود.
قیمت سکه، طلا و ارز یکشنبه 3 تیر 1403 در بازار تهران مشخص شد.
قیمت سکه امامی به 40,300,000 (چهل میلیون و سیصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، بدون تغییر است. قیمت دلار هم بدون تغییر بود.
اقتصادنیوز: امروز قیمت سکه امامی به 40,300,000 (چهل میلیون و سیصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، بدون تغییر است. قیمت دلار هم ثابت ماند.
معامله گران معتقدند دلار توانسته سکان قیمت سکه را از دست اونس درآورده و در اختیار خود بگیرد، موضوعی که با توجه به تعطیلی امروز بازار جهانی و عدم نقش آفرینی اونس طلا در بازار سکه، شدت بیشتری هم پیدا خواهد کرد.
پیش بینی معامله گران درباره روند حرکت قیمت سکه در معاملات امروز را می توان در دو محور بررسی کرد؛ گروه اول معتقدند مرز 40 میلیون و 200 هزار تومان برای سکه بسیار مهم است و برخلاف گذشته در طی دو هفته اخیر نتوانسته از آن گذر کرده و مسیر صعودی را در پیش بگیرد.
اقتصادنیوز: امروز قیمت سکه امامی به 40,200,000 (چهل میلیون و دویست هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش 0.25 درصدی داشته است.
امروز قیمت سکه امامی در جریان معاملات پایین آمده است و به 40,200,000 (چهل میلیون و دویست هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش 0.25 درصدی داشته است.
امروز قیمت طلا روند نزولی را تجربه کرده است و هر گرم طلای 18 عیار به 3,363,300 (سه میلیون و سیصد و شصت و سه هزار و سیصد) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش 0.01 درصدی داشته است.
اقتصادنیوز: امروز قیمت سکه امامی پایین آمد، قیمت طلا کاهش یافت و هر گرم طلا 18 عیار به 3,363,300 (سه میلیون و سیصد و شصت و سه هزار و سیصد) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش داشته است.
امروز قیمت طلا در بازار شیب نزولی را تجربه کرده است و قیمت سکه هم پایین آمد و به 40,200,000 (چهل میلیون و دویست هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش 0.25 درصدی داشته است.
اقتصادنیوز: قیمت دلار مبادله ای امروز ثبات را تجربه کرده است و به 46,001 (چهل و شش هزار و یک) تومان رسید که تغییری نداشته است.
در پی سخنان نامزدان ریاست جمهوری علیه حسن روحانی در همین حال حسن روحانی گفت: رشد اقتصادی سال 91 منهای 8.5 درصد بود. سال قبل از آن هم منفی بود. در 4 سال اول رشد اقتصادی به طور متوسط 4.6 درصد بود. در سال 1395 با 14.2 درصد، اولین رشد اقتصادی دنیا را داشتیم.
حباب سکه امامی برای نهمین روز متوالی در کانال 19 درصد ماندگار شد، اما حباب طلای آب شده علیرغم کاهش همچنان بالای یک درصد قرار دارد.
در روز اول هفته تجارت، قیمت طلا و سکه در یک روند متوازن قرار نگرفت. قیمت اونس جهانی طلا در زمانی که بازارهای داخلی بسته بودند، به طور قابل توجهی افزایش یافت و سپس با همان نرخ، به سمت عقب برگشت؛ این امر باعث کاهش قیمت طلا شد و همچنین دلار که در منطقهای خاص مورد توجه کاندیداهای ریاستجمهوری قرار دارد، منجمله شد. فعالان بازار، رشد تقاضا را به عنوان دلیلی بر عدم تعادل قیمت در بازار طلا...