قیمت یورو
قیمت یورو
امروز قیمت دلار روند صعودی را تجربه کرده است، قیمت سکه امامی به 46,400,000 (چهل و شش میلیون و چهارصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش 0.11 درصدی داشته است.
اقتصادنیوز: امروز قیمت یورو مبادله ای با افزایش 0.11 درصدی، از 55,344 (پنجاه و پنج هزار و سیصد و چهل و چهار) تومان به 55,409 (پنجاه و پنج هزار و چهارصد و نه) تومان رسید.
اقتصادنیوز: یورو در صرافی ملی امروز با 115 تومان افزایش، 55,524 (پنجاه و پنج هزار و پانصد و بیست و چهار) تومان نرخ گذاری شد.
خروج ارز از بازی ریسکها؛ بازگشت نرخ دلار آزاد به کانال 60 هزارتومانی نرخ دلار آزاد در معاملات روز گذشته به کانال 60 هزار تومانی بازگشت.
با اینکه کاهش قیمتها در بازار فلز زرد نوسانات قابل توجهی داشت، اما افزایش قیمتهای روزهای گذشته بزرگتر از کاهش روز یکشنبه بود و قیمتهای فعلی در بازار طلا فاصله زیادی با منطقه قیمتی قبل از گرانیهای هفته گذشته دارند. در دومین روز هفته، روند نزولی قیمت تنها سکههای امامی، بهار و سکه گرمی را به کانال پایینتر هدایت کرد.
نرخ دلار آزاد در معاملات روز گذشته به کانال 60 هزارتومانی بازگشت. تحلیلگران این اتفاق را ناشی از بیتوجهی بازار به ریسکهای منطقهای میدانند. به عقیده این افراد از واکنشپذیری بازار نسبت به اخبار منفی کاسته شده است. البته این افراد معتقدند که در صورت گسترش درگیریها امکان بازگشت روند افزایشی به معاملات ارزی وجود دارد.
امروز قیمت سکه امامی به 47,250,000 (چهل و هفت میلیون و دویست و پنجاه هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش 0.75 درصدی داشته است. قیمت طلا هم پایین آمد.
امروز قیمت دلار مبادله ای بالا رفته است و به 49,625 (چهل و نه هزار و ششصد و بیست و پنج) تومان رسید که نسبت به روز قبل، افزایش 0.05 درصدی داشته است.
امروز قیمت سکه امامی به 47,250,000 (چهل و هفت میلیون و دویست و پنجاه هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش 0.75 درصدی داشته است. قیمت طلا هم پایین آمد.
اقتصادنیوز: امروز قیمت دلار مبادله ای با افزایش 0.05 درصدی، از 49,598 (چهل و نه هزار و پانصد و نود و هشت) تومان به 49,625 (چهل و نه هزار و ششصد و بیست و پنج) تومان رسید.
اقتصادنیوز: امروز قیمت یورو مبادله ای با افزایش 0.11 درصدی، از 55,344 (پنجاه و پنج هزار و سیصد و چهل و چهار) تومان به 55,409 (پنجاه و پنج هزار و چهارصد و نه) تومان رسید.
اقتصادنیوز: امروز قیمت طلا افزایش یافت و قیمت سکه امامی به 47,250,000 (چهل و هفت میلیون و دویست و پنجاه هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش 0.75 درصدی داشته است.
اقتصادنیوز: یورو در صرافی ملی امروز با افزایش 0.11 درصدی، از 55,344 (پنجاه و پنج هزار و سیصد و چهل و چهار) تومان به 55,409 (پنجاه و پنج هزار و چهارصد و نه) تومان رسید.
رژیم صهیونیستی شب گذشته بخشهایی از ضاحیه جنوبی بیروت، پایتخت لبنان، را هدف حملات هوایی سنگینی قرار داد. منابع خبری اعلام کردند که کانون اصلی این حملات منطقه «حاره حریک» بوده است. در پی این حملات، روز شنبه خبر رسید که سید حسن نصرالله به شهادت رسیده است. این موضوع باعث افزایش انتظارات تورمی و احتمال تشدید تنشها در منطقه خاورمیانه شد و قیمت دلار و سایر ارزهای مهم را بالا برد.
قیمت دلار در شروع هفته با افزایش نزدیک به هزار تومانی به رشد انتظارات تورمی و ریسکهای سیاسی پاسخ داد. قیمت دلار در شروع هفته با افزایش نزدیک به هزار تومانی به رشد انتظارات تورمی و ریسکهای سیاسی پاسخ داد. روند افزایشی قیمت این اسکناس متاثر از ناآرامیهای منطقه ایجاد شد. معاملهگران عرضه دلار را محدود نمیدانند اما معتقدند نوسانات بازار ارز به رخدادهای روزهای آینده و برخی تصمیمات ایران...
قیمت دلار امروز با افزایش 700 تومانی در کریدور ششم یک کانال بالا رفت. روند افزایشی قیمت دلار با افزایش تنش در منطقه خاورمیانه گره خورده و سایر ارزهای مهم را با خود همراه کرده است. در نخستین روز هفته قیمت تتر با دلار تراز شد. قیمت دلار امروز با افزایش 700 تومانی در کریدور ششم یک کانال بالا رفت. روند افزایشی قیمت دلار با افزایش تنش در منطقه خاورمیانه گره خورده و سایر ارزهای مهم را با...