لالیگا
لالیگا
با قدرتی که رئال مادرید در دو سه سال اخیر گرفته و انتقال امباپه، بارسا و اتلتیکو باید دست به کار بزرگی در انتقالات بزنند تا این تیم را به چالش بکشند.
جود بلینگام، هافبک رئال مادرید، در یورو 2024 آلمان، مطابق انتظار شماره 10 تیم انگلیس بر تن خواهد کرد.
گابریل مارتینلی تردید ندارد که در سال 2024 توپ طلا باید به وینیسیوس برسد.
رئال مادرید برای اولین بار در تاریخش در سه فصل متوالی توانست برنده سه جام شود.
هانسی فلیک در یکی از بدترین مقاطع ممکن تاریخ بارسا هدایت این تیم را قبول کرده و دلایل خوبی هم برای نگرانی دارد.
مدیر ورزشی بارسلونا مذاکره با چند هدف تابستانی باشگاه را شروع کرده، اما نمیداند که اصلا شرایط جذبشان فراهم خواهد شد یا خیر.
«هانسی فلیک» سرمربی جدید تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا تمایل دارد «کینگزلی کومان» را از بایرن مونیخ به جمع آبی و آناریپوشان اضافه کند.
خاویر تباس گفت که خوشبین است بارسلونا پس از چند سال افول اقتصادی، بتواند در تابستان امسال به قانون یک فروش در برابر یک خرید برسد و فعالیت خوبی در انتقالات داشته باشد.
نه تنها در اسپانیا، که در ایتالیا و فرانسه هم لامینه یامال را بهترین بازیکن جوان میدانند.
به نظر می رسد میسن گرینوود بعد از یک فصل حضور قرضی در ختافه به یوونتوس منتقل خواهد شد.
خوان گاسپارت، رئیس سابق بارسلونا در مورد فصل بد این تیم و نیز موفقیت های رئال مادرید حرف زد.
خاویر تباس، رئیس لالیگا اسپانیا بار دیگر احتمال برگزاری مسابقات رسمی خارج از کشور، به خصوص در ایالات متحده که میامی هدف اوست، را مطرح کرد.
خاویر تباس، رئیس لالیگا، درباره پیوستن کیلیان امباپه به رئال مادرید و تاثیر او بر لیگ اسپانیا صحبت کرد.
خوان گاسپارت، رئیس سابق بارسلونا، از شیوه جشن گرفتن رئال مادرید انتقاد کرد.
یک بازار نقل و انتقالات داغ و شلوغ در پیش است. در اروپا حالا که تکلیف شاهمهره بازار، کیلیان امباپه، مشخص شده چند بمب دیگر در آستانه انفجار هستند.
فهرست نهایی تیم ملی اسپانیا برای شرکت در یورو 2024 اعلام شد و پائو کوبارسی، مارکوس یورنته و الکس گارسیا از تیم ملی جا ماندند.