لالیگا
لالیگا
علی رغم حمایت های کارلو آنچلوتی از بنزما، گوتی این ستاره را مورد انتقادی تند قرار داد.
فارس نوشت: کاپیتان اسبق رئال از مصدومیتهای متوالی بنزما انتقاد کرد و دلیل آن را حضور در جام جهانی 2022 قطر دانست.
علی رغم حمایت های کارلو آنچلوتی از بنزما، گوتی این ستاره را مورد انتقادی تند قرار داد.
مودریچ که زمانی چوپانی هم میکرد به یکی از ستارههای جام جهانی 2018 تبدیل شد و تیم ملی کرواسی را به فینال جام جهانی رساند و در پایان توپ طلای مسابقات را به خود اختصاص داد.
تیم تحت هدایت دیهگو سیمئونه در ادامه روزهای بحرانی خود تن به شکستی دیگر داد.
لواندوفسکی ممکن است با یک محرومیت طولانی مدت مواجه شود.
ناصر الخلیفی، رئیس پیاسجی، در یک مصاحبه از آنچه دیروز در دیدار او با فلورنتینو پرز، رئیس رئال مادرید و رئیس سوپرلیگ اروپا، گذشته بود خبر داد.
روبرت لواندوفسکی امروز دومین کفش طلای متوالی خود را دریافت کرد و گفت که امیدوار است سومین کفش طلایش با پیراهن بارسا باشد.
روبرت لواندوفسکی، ستاره لهستانی سابق بایرن و حال حاضر بارسلونا، امروز جایزه کفش طلای اروپا در سال 2022 را دریافت کرد.
جرارد پیکه در آخرین شب فوتبالیاش، پس از پایان نیمه اول دیدار بارسا و اوساسونا، از داور کارت قرمز گرفت و به این ترتیب رکوردی جدید را برای خود ثبت کرد.
پیکه پس از سوت پایان نیمه اول به سمت داور رفت و شروع به صحبت کردن با او کرد و مشخص بود که بسیار عصبانی است و در حال بحث شدیدی با خیل مانسانو است که در نهایت باعث شد که کارت قرمزی را نیز از داور دریافت کند.
پس از پیروزی 1-2 بارسا در زمین اوساسونا، بازیکنان این تیم در رختکن یک جمله را بیشتر از هر چیزی تکرار می کردند؛ امشب اوساسونا و داور رئالی را باهم شکست دادیم.
کارلو آنچلوتی تاکید کرد که غیبت کریم بنزما در بازی های اخیر رئال ارتباطی به جام جهانی نداشته و او مصدومیتی دارد که مانع حضورش در میادین می شود.
پدری شب گذشته یکی از دو گل بارسا برابر اوساسونا را به ثمر رساند و پیروزی با ارزش تیم 10 نفره بارسا را نتیجه ایمان و خودباوری بالای بازیکنان دانست.
خسوس خیل مانسانو، داور بازی بارسلونا و اوساسونا، در گزارش این بازی دلیل اخراج جرارد پیکه را مطرح کرده است.