لالیگا
لالیگا
مسئولان باشگاه رئال مادرید از ترس اینکه بار دیگر به جام قهرمانیشان خسارت وارد شود، حرکت جالبی انجام دادند.
خفاشهای اسپانیا در مصاف با رقیب همشهریشان، در حالی که نزدیک به یک ساعت از زمان بازی 10 نفره بودند، یک تساوی به کارنامه خود اضافه کردند.
اخبار حاشیهای ورزش ایران و جهان را در بسته زیر مشاهده کنید.
سرخیو راموس، کاپیتان سابق و اسطوره رئال مادرید قهرمانی این تیم در رقابتهای لالیگا را تبریک گفت.
رئال مادرید با پیروزی مقابل اسپانیول قهرمانیاش در لالیگا را قطعی کرد.
مارسلو ستاره برزیلی باشگاه رئال مادرید با کسب قهرمانی به همراه این تیم موفق به تاریخ سازی شد.
مرگ این دختر 14 ساله به همراه مادرش توسط شهردار ماریوپل گزارش شده است.
رئالمادرید قهرمانی سیوپنجمش در تاریخ لالیگای اسپانیا را قطعی کرد و کارلو آنچلوتی هم در پنجمین لیگ معتبر اروپایی به جام لیگ رسید.
تیم فوتبال رئال مادرید در هفته سیوچهارم رقابتهای لالیگا توانست اسپانیول را شکست داده و قهرمانی اسپانیا شود.
در این دیدار ابتدا رودریگو در دقیقه 33 توانست روی پاس کات بک مارسلو، گل نخست بازی را به ثمر برساند. در ادامه هم رودریگو روی تعلل عجیب مدافعان اسپانیول، از آنها توپ ربایی کرد و گل دوم خودش و تیمش را به ثمر رساند.
شاگردان کارلو آنچلوتی با کسب یک پیروزی قاطع خانگی برابر اسپانیول قهرمانی زودهنگام خود در فصل جاری لالیگا را در فاصله 4 هفته به پایان این رقابتها قطعی کردند.
کارلو آنچلوتی با قهرمانی در لالیگا به رکوردی درخشان رسید.
رئال مادرید با این نتیجه 81 امتیازی شد و چهار هفته مانده به پایان لالیگا، قهرمانیاش در این رقابتها را مسجل کرد. اسپانیول هم با 39 امتیاز در رده سیزدهم جدول ردهبندی قرار گرفت.
تیم فوتبال رئال مادرید با پیروزی مقابل اسپانیول عنوان قهرمانی اسپانیا را از آن خود کرد.
طرفداران رئال مادرید به تشویق کریستیانو رونالدو پرداختند.