لباس ایران در جام جهانی قطر و جام ملتهای چین مشخص شد
فدراسیون فوتبال از قرارداد با یک شرکت آلمانی برای تامین پوشاک تیمهای ملی تا سال 2023 خبر داد.
به گزارش ایسنا، طبق اعلام فدراسیون فوتبال، تمام تیمهای ملی تا پایان سال 2023 از پوشاک آلاشپرت استفاده خواهند کرد که این موضوع شامل تیم ملی بزرگسالان و حضور در جام جهانی 2022 و جام ملتهای آسیا 2023 نیز میشود.
غلامرضا علیخانی، نماینده شرکت رابر دومان درخصوص تامین البسه تیم های ملی فوتبال گفت: طبق توافق صورت گرفته میان فدراسیون فوتبال و شرکت آلاشپرت، حمایت خودمان را از تیم های ملی فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی (آقایان و بانوان) را آغاز کردیم تا ملی پوشان با آسایش و آرامش در مسابقات شرکت کنند.
وی در ادامه با اشاره به تامین البسه با کیفیت برای تیم های ملی فوتبال گفت: یکی از دغدغه های مهم این است که البسه با کیفیت را در اختیار تیم های ملی قرار دهیم. در همین راستا از فدراسیون فوتبال درخواست کمک داریم تا با همکاری گمرک بتوانیم البسه مناسب و با کیفیت را مستقیما وارد ایران کنیم.
علیخانی اضافه کرد: شرکت آل اشپورت تا پایان سال 2023 البسه کلیه تیم های ملی فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی اعم از آقایان و بانوان را برعهده دارد. آنچه مسلم است کلیه لباس هایی که در تیم های ملی مورد استفاده قرار می گیرد با کیفیت اصلی و تولید شده در کارخانه آل اشپورت است. برای تیم های ملی فوتبال و فوتسال که در آستانه مسابقات مهمی قرار دارند، آروزی موفقیت داریم.
به این ترتیب تیم ملی فوتبال بزرگسالان نیز در صورت صعود به جام جهانی 2022 قطر، همانند سال 2014 با البسه شرکت آلاشپرت در این مسابقات شرکت خواهد کرد و همچنین این پوشاک در جام ملتهای آسیا 2023 چین نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
انتهای پیام