پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

لحظه شماری زبیر برای بازگشت (عکس)

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
لحظه شماری زبیر برای بازگشت (عکس)

مصدومیت زبیر نیک نفس در تمرینات باعث شد تا او دیدار این هفته تیمش مقابل آلومینیوم اراک را از دست بدهد.

به گزارش ورزش سه، استقلال این هفته موفق شد در ورزشگاه آزادی با تک گل آرمان رمضانی روی سانتر سعید مهری به سه امتیاز شیرین برسد.

محمد زبیر نیک نفس هافبک سنندجی استقلال که در شش بازی قبل از این دیدار به طور فیکس در ترکیب قرار داشت در تمرینات مصدوم شد و نتوانست به میدان برود و مهدی مهدی‌پور جای او را در ترکیب گرفت اگرچه مهدی‌پور نیز در نیمه دوم با مصدومیت زمین بازی را ترک کرد و جای خود را به امید حامدی فر جوان داد.

زبیر تمرینات خود را آغاز کرده تا احتمالا از این دیدار در دسترس نکونام باشد و در صورت صلاحدید کادرفنی در مسابقه مقابل شمس آذر قزوین به میدان برود. استقلال روز پنج شنبه و در اولین دیدار هفته نهم در قزوین به مصاف شمس آذر خواهد رفت.

لحظه شماری زبیر برای بازگشت (عکس) 2