پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

لغو سری آ به معنای مرگ فوتبال ایتالیا خواهد بود

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
لغو سری آ به معنای مرگ فوتبال ایتالیا خواهد بود

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران، گابریله گراوینا، رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا در صحبت های خود گفت: تا زمانی که من رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا هستم، هرگز حکم توقف این فصل را امضا نخواهم کرد چون این به معنای مرگ فوتبال ایتالیا خواهد بود.

وی ادامه داد: من باید از منافع همه محافظت کنم. پس تکرار می‌کنم که حکم تعطیلی کامل سری آ را امضا نخواهم کرد مگر آنکه شرایط واضحی مربوط به سلامت همگانی وجود داشته باشد و من را قانع کنند که سلامت عمومی مردم با خطر جدی مواجه خواهد بود.

گراوینا تصریح کرد: در صورت تعطیلی کامل لیگ، سیستم ما 700 تا 800 میلیون یورو ضرر می‌کند ولی اگر بازی‌ها را بدون تماشاچی برگزار کنیم این ضرر 300 میلیون یورو خواهد شد. ما در مقابل شرکای بین‌المللی‌مان مثل یوفا و فیفا تعهدات و قراردادهای محکمی داریم که باید به آنها پایبند باشیم.