لیبی
لیبی
بانک مرکزی امروز (چهار شنبه دهم شهریورماه 1400) نرخ رسمی 46 ارز عمده و اصلی را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ 9 ارز کاهش و 27 ارز افزایش یافت.
نظرسنجی رویترز نشان داد تولید نفت اوپک در اوت افزایش یافت و به بالاترین میزان از آوریل سال 2020 تاکنون رسید با این حال کاهش تولید ناخواسته برخی اعضا، رشد بیشتر تولید این گروه را محدود کرد.
نظرسنجی رویترز نشان داد تولید نفت اوپک در اوت افزایش یافت و به بالاترین میزان از آوریل سال 2020 تاکنون رسید با این حال کاهش تولید ناخواسته برخی اعضا، رشد بیشتر تولید این گروه را محدود کرد.
بشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور نوشت: پرواز به 42 کشور جهان همچنان ممنوع است و در حال حاضر هیچ پروازی بین ایران و افغانستان برقرار نیست.
فعالان بازار ارز در چهارمین روز هفته شاهد افزایش نرخ ارز به ویژه دلار و یورو بودند. این در حالی است که روز گذشته، نرخ دلار روند کاهشی را تجربه کرده بود.
قیمت سبد نفتی اوپک دیروز (دوشنبه، 9 شهریورماه) به مرز 72 دلار رسید.
قیمت سبد نفتی اوپک با چهل سنت افزایش به مرز 72 دلار رسید.
مدیر طرح توسعه نوآوریها و فناوریهای حوزه زمینشناسی، معدن و صنایع معدنی با بیان این که چالش کمآبی با روشهای فناورانه و مدیریت صحیح منابع حل شدنی است، استفاده از آبهای ژرف و شیرین کردن آب دریا را دو راه برای نجات ایران از خشکسالی دانست.
نماینده جنبش امل نوشت که امید دائمی به آینده، مشورت با نخبگان برای مدیریت امور، تلاش برای بالا بردن سطح آگاهی جامعه و همه جانبهنگری چهار آموزهای است که از امام صدر به یادگار مانده است.
یک تحلیلگر مسائل بینالملل با اشاره به اینکه آمریکا اعلام کرده است که از عراق خارج خواهد شد، گفت: یکی از اهداف نشست بغداد، چارهاندیشی در خصوص دوران پس از آمریکا در عراق بود. عراقیها بسیار نگران اند که پس از خروج آمریکا از عراق، داعش دوباره به این کشور بازگردد و روند کنونی در این کشور از بین برود.
خلیل حمدان به مناسبت چهلسومین سالگرد ربودن امام صدر نوشت: امام دریافت که دو مسئله مقابله با اسرائیل و محرومیتزدایی با یکدیگر در ارتباطند و هردو برای تقویت ایستادگی جامعه مقاوم لازم است.
بانک مرکزی امروز (سه شنبه نهم شهریورماه 1400) نرخ رسمی 46 ارز عمده و اصلی را اعلام کرد که براساس آن نرخ 13 ارز کاهش و 23 ارز افزایش یافت. همچنین نرخ 10 ارز ثابت ماند.
مجله مهر در اولین مطلب پرونده «عصای موسی» به نقل قولهای مختلفی از ربایش سید موسی صدر و تلاشهای ایشان در ایجاد موسسات صدر به نقل از خواهرزاده ایشان پرداخته است.
امام صدر در مصاحبه با مجله الیقظ کویت در آوریل 1975 میلادی، در پاسخ به این سؤال که «آیا شما انقلابی هستید؟» گفت: «کاش بتوانم همه محرومان دنیا را نجات دهم.»
سومین روز هفته برای فعالان بازار ارز، با کاهش چشم گیر نرخ دلار و یورو همراه شده است. این در حالی است که در بازاد نیز دلار از کانال 28 هزار تومانی عقب نشینی کرده و به کف کانال 27 هزار تومان نزدیک شده است.