لیبی
لیبی
بانک مرکزی نرخ رسمی 46 ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن بهای 22 ارز نسبت به روز گذشته کاهش و نرخ 16 ارز افزایش یافت.
وزیر امورخارجه جدید الجزایر پنجشنبه شب درباره فلسطین تصریح کرد: ملت فلسطین خواهان صلح است و این امر تنها با تشکیل دولت مستقل به مرکزیت قدس شریف امکانپذیر است.
جدیدترین نظرسنجی پلاتس نشان داد اوپک و متحدانش در ژوئن 540 هزار بشکه در روز به تولیدشان اضافه کردند.
تروریست های سوری پس از لیبی و جمهوری آذربایجان به افغانستان اعزام می شوند.
بازار ارز در پایان هفته شاهد افت نرخ دلار و یورو در صرافی های بانکی و مجاز سطح کشور بود. این در حالی است که نرخ رسمی 27 ارز نسبت به روز گذشته کاهش یافت.
بانک مرکزی نرخ رسمی 46 ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن بهای 27 ارز نسبت به روز گذشته کاهش و نرخ 10 ارز افزایش یافت. همچنین نرخ 9 ارز ثابت ماند.
بازار در پنجمین روز هفته شاهد افت نرخ ارز به ویژه دلار در صرافیهای بانکی و مجاز سطح کشور بود. این در حالی است که امروز نرخ رسمی انواع ارز نیز در بانک مرکزی اعلام شد که بر این اساس، بهای 29 ارز نسبت به روز گذشته کاهش یافت.
قیمت سبد نفتی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) دیروز (سهشنبه، 15 تیرماه) به مرز 76 دلار رسید.
نزدیک به سه دهه از تأسیس مناطق آزاد میگذرد، این در حالی است که این مناطق طی این سالها با ناکارآمدی و فاصله گرفتن از اهداف اصلی جذب سرمایه و صادرات به درگاهی برای واردات تبدیل شده اند.
بانک مرکزی نرخ رسمی 46 ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن بهای 29 ارز نسبت به روز گذشته کاهش و نرخ 8 ارز افزایش یافت. همچنین نرخ 9 ارز ثابت ماند.
یسید رضا صدر الحسینی، کارشناس مسائل بین الملل با بیان این که طالبان برای رسیدن به اهدافش چراغ سبز آمریکا را دارد، گفت: خروج غیر مسئولانه بدون توجه به آینده افغانستان سرنوشت نامعلومی را برای مردم در بر دارد و کسی نمی تواند تضمین کند آینده افغانستان چه خواهد شد.