یک‌شنبه 5 مرداد 1404

لیورپول

لیورپول

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سرمربی سابق لیورپول در مورد بازگشت خود به مربیگری فوتبال تردید جدی داشته و اعتراف می‌کند که دیگر اشتیاقی به بازگشت به زندگی پرفشار یک سرمربی را ندارد.

وب‌گاه ورزش سه

دیووک اوریگی خواهان دریافت نیمی از دستمزد سالانه‌اش برای قبول فسخ قرارداد با باشگاه میلان است.

وب‌گاه ورزش سه

یورگن کلوپ می گوید دیگر تمایلی برای بازگشت به دنیای مربیگری ندارد.

وب‌گاه ورزش سه

مکس آلگری مصمم است که با سختگیری و تمرینات جدی در تابستان پیش رو بتواند میلان را بار دیگر به روزهای اوج برگرداند.

وب‌گاه ورزش سه

رئال مادرید تا اینجا 43 میلیون یورو از جام جهانی باشگاه‌ها به دست آورده است. این مبلغ به‌عنوان یک کمک برای تقویت تیم در تابستانی است که رئال با قدرت به بازار بازگشته است.

وب‌گاه ورزش سه

پس از پیوستن خوان گارسیا و انتقال قریب‌الوقوع نیکو ویلیامز، سرمربی آلمانی بارسلونا درخواست تقویت بیشتر تیم را داده است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

النصر عربستان برای جذب لوئیس دیاز پیشنهادی هنگفت را به لیورپول ارائه کرد.

وب‌گاه ورزش سه

بارسلونا قصد دارد برای تحت فشار قرار دادن منچستریونایتد در فروش مارکوس رشفورد تا پایان تابستان صبر کند.

وب‌گاه مشرق نیوز

محققان چینی با ترکیب پلیمر و پروتئین‌های خونی، نانوذراتی پایدار و پر ظرفیت ساختند که می‌تواند تغییرات مثبتی در درمان هدفمند سرطان و کاهش عوارض دارویی ایجاد کند.

وب‌گاه ورزش سه

آرسن ونگر با حضور در کمپ تمرینی آرسنال با رقیب قدیمی خود پپ گواردیولا و شاگرد قدیمی‌اش کولو توره دیداری صمیمی داشت.

وب‌گاه ورزش سه

سرمربی سابق قرمزها اعتراف کرد که مبلغی که لیورپول برای خرید فلوریان ویرتز از بایر لورکوزن پرداخت کرده، دیوانه‌وار است.

وب‌گاه ورزش سه

ویکتور اوسیمن از گالاتاسرای زمان خواسته تا درباره آینده‌اش تصمیم نهایی را بگیرد.

وب‌گاه فرارو

یورگن کلوپ فاش کرد که پیش از یورو 2024 می‌توانست سرمربی تیم ملی آلمان شود، اما تصمیم گرفت در لیورپول بماند.

وب‌گاه ورزش سه

یورگن کلوپ فاش کرد که پیش از یورو 2024 می‌توانست سرمربی تیم ملی آلمان شود، اما تصمیم گرفت در لیورپول بماند.

خبرگزاری تسنیم

سرمربی پیشین تیم فوتبال لیورپول از فیفا بابت برگزاری فرمت جدید جام جهانی باشگاه‌ها انتقاد کرد.

وب‌گاه ورزش سه

یورگن کلوپ، سرمربی سابق لیورپول، در مصاحبه‌ای با روزنامه آلمانی دی ولت، به شدت از فرمت جدید جام جهانی باشگاه‌ها انتقاد کرد.